Vad händer den 29 juni 2010?

Sommar och sol, jag har semester och en pool! Nej jag har ingen pool. Men semester med sommar och sol! Jag hittade en vad jag trodde jätte bra solskräm men när jag applicerade (som det så fint heter, ist för att bara säga smörja på) solkrämen på mina axlar, armar samt mitt ansikte kännde jag att den var väldigt dryg. Jag kom liksom ingen vart och helt vit blev jag, ju mer jag smörjde ju mer kletig, krämig och vit blev jag. Så gav jag upp efter ett tag. Sedan kom jag på att de kanske inte alls va solkräm jag hade där i min hand. Flaskan eller tuben eller vad det nu var såg ganska konstig ut när jag väl stannade upp och tänkte. Sedan försökte jag läsa lite på den men de stod på något annat språk (inte engelska för de hade jag fattat). Men den luktade gott.

Sommaren e kort, doo do doooo, de mes....

I dag satt jag å sov lite på bussen när jag skulle åka hem från fröllis. När jag nästan var hemma vaknade jag och upptäckte att jag var den ända som var kavar på bussen, förutom busschauffören. Det är alltid lite små läskigt att åka själv sådär. För om bussen skulle bli soppa torsk skulle de säkert bli jag som måste knalla iväg till närmsta mack med en dunk i näven.
Bilden har inget att göra med texten. Om jag nu inte köper en pepsi medans jag är på macken.
Snart är det midsommar å jag ska göra en egen midsommar stång. Jag tänkte att man kunde bränna upp den när den är förbrukad. När de är mörkt å kallt, då blir de ljust å varmt ist!

Halmstad då rå.

I dag har jag varit nere i Halmstad igen och lyssnat på hallänningar. Ganska spännande. Det börjar likna ett hus nu, jag har länge funderat på om det faktiskt inte skulle bli en grotta eller en ner bombad grotta. Men icke nu finns det en dörr man kan gå in i å fönster man kan titta ut igenom. Men jag är fortfarande skeptisk, vad ska man göra i Halmstad egentligen som man inte kan göra här? Jag har nog alltid anti Halmstad å där omkring. De känns lite passe, kanske för att inga butiker har öppet alls på söndagar, kanske för att alla är bönder, kanske för att jag inte är den som vill odla potatis så fort melodikrysset är slut på radion. Fast de är klart jag försöker vara öppen till alla kulturer.
Jag googlade på Halmstad och då fick jag upp denna bilden:
Jag menar ju det, de e lite efter dom små Halmstadborna! Så här höll vi på med i början under 1900-talet!

Blås regn blås regn blås HÅRT

Hej hej hallå bloggen. Idag är det en dag som alla andra dagar, men i dag regnar det på mig. Kanske inte just nu men innan, jätte mycke. Men jag får skylla mig själv när jag cyklar utan paraply. Jag cyklade hem från jobbet och det blåste jätte hårt överallt, sedan började det regna jätte hårt och överallt. Jag trampade å trampade men kom liksom inte någon vart pga motvinden, tillslut blev jag kissinödig. Medan jag satt där å cyklade blöt, kall och kissinödig kom jag på att jag behövde handla på affären. Tusan jag hade inte min plånbok med mig, så först måste jag cykla hem. När jag väl kom hem tänkte jag efter lite, ska jag strunta i att kissa å bara hämta plånboken och cykla till affären när jag ändå var genomblöt. (jag menar de är lika bra att cykla på en gång efter som jag redan va blöt för det skulle ju inte sluta regna liksom) För jag tänkte att de kommer ju gå fortare att handla om jag är kissinödig för då kommer jag skynda mig. De var en jätte bra plan, tänk vad snabbt å smidigt allt skulle gå om alla var kissinödiga hela tiden.

En annan grej jag ska berätta om i dag är att jag har upptäckt att jag har fått ett märke på min hand. Jag vet inte riktigt vad det är men jag har två "alternativ" på vad det kan vara. Antingen har jag fått en åldersfläck vilket känns ganska deprimerande och är en av anledningarna till varför jag sitter här och äter glass och lyssnar på sorglig musik. Eller så är det några fräknar som växer nära varandra, men det känns konstigt dom har ju aldrig varit där innan. Fräknar kan väll inte bara tillkomma? Nu kom jag på ett alternativ till, nu när jag ändå är inne på konstiga märken på kroppen som växer så har jag säkert fått hudcancer.

8 Juni

Hejsan hejsan, nu var det sommar då. Allt man behöver är en badboll så vilken tur att jag har en. Så med badbollen under armen och en tom bär kasse står jag här och väntar på sommaren som ska ta mig med storm. Jag har försökt förbreda mig lite men kom till förskräckelse på att jag inte äger ett par flipp flopp! Jag kommer ihåg att jag hade ett par förr förra året, men har letat å letat men förgäves, dom är slängda. Så jag slutade leta. Får helt enkelt ta å investera i ett par nya.

Jag har också övat in en ny sommar look, genom att dra bak mina öron med hjälp av att vicka på dom så blir min hud i ansiktet lite stramare. Detta ska jag göra när jag är ute i solen. När jag sedan kommer in slappnar jag av så mina öron åker tillbaka där av blir jag brunare. Varför nu denna teori? Jo nu får jag mer färg och när jag slappnar av blir jag brunare. Jag har ännu inte testat detta i praktiken.
Läckra vaaa. Eller gräsliga??

RSS 2.0