2 dagen, still counting

Jag skulle egentligen inte va här, men det är jag. Ser man på jag skriver två dagar i rad, de va inte i går, hehe. (de e kul för jag skrev i går fast inte i förrigår, då hade de varit två dagar i rad i går) Jag va på affären i dag å köpte tandkräm, detta har jag bloggat om en annan gång när jag köpte tandkräm, då uppmärksammade jag att de fanns så många att välja på att jag stod å velade i en kvart säkert. Men så i dag kom jag på att de är ju bara att solla bort dom som har en kork som man måste skruva av. De är ju as jobbigt. Så jag köpte en man fäller i hop lite sådär käckt.
Om inte jag hade jobbat i kväll skulle jag se family guy maraton på 6an faktiskt, men nu blir det inget med det. Sånt är livet, det finns inget att göra åt.
Jag tog en bild ner i ett rör, så detta är en rör bild, så rör ej.

Spiderman spiderman

Hej hej, jag tänkte skriva en grej. Men vadå, blev det inte väldigt spännande nu så säg. Jag är väldigt mätt, har ätit väldigt mycke lasagne, men å så gott. Sedan åt jag an lakrits pipa. Det är inte varje dag man gör de inte.

Jag har lite av ett dilemma just nu, eller har haft ett par dagar faktiskt. Allt detta på en spindel, en ganska stor spindel med normala mått mätta. Jo de va så här va, jag har kanske berättat detta irl för de är de änså som har hänt mig på senaste dagarna...men iaf, jo de va så här va. Jag skulle precis till att sova då jag plötsligt ser en spindel i ögonvrån och jag hajar till. Ojoj vad gör jag nu tänker jag å blir lite små stressad faktiskt. Efter en stunds funderande kommer jag på att de bästa är att gå till toa å hämta papper så jag kan ta bort den rackarn. Sagt å gjort hämtar jag papper för jag gör ju som jag säger, men när jag kommer tillbaka är såklart spindeln bort. De är lika säkert som om att man delar upp sig i skogen i en skräckfilm. Vad jag göra, vad jag göra. Jo jag letar upp en annan säng å sova i, jag kan ju inte sova i en där de garanterat finns en ganska så stor spindel med normala mått mätta. Japp därför tänkte jag att i morgon får jag ta å leta rätt på den å så vad jag ska göra åt saken, jag är ju faktiskt större än den...men den har åtta ögon, hummm plus minus noll.

Ler

Får man önska om man blåser bort en lös ögonfrans från fingret? Vart sitter magin undrar jag. Men iaf sommaren fortsätter sin somriga gång, med massa fina dagar som jag vill aldrig ska sluta. Men de gör dom tids nog, men de ska jag inte tänka på nu.

Just i dag har jag badat, faktiskt i havet. De tog emot lite i början men sedan va det jätte roligt jag badade ju med en boll å mina vänner, då kan ju havet inte vara så farligt ändå.
Jag hittade ett spagetti strå i mitt rum, helt okokt, jag undrar hur det hamnade här, har inget minne av att jag har gjort något med okokt spagetti på senaste tiden.
Jag vill så gärna lägga upp en somrig bild nu, men jag har ingen kamera som jag kan ta kort med å lägga upp...så jag hade tänkt skaffa en. Men en bild ska de nog bli, fast den saknar sammanhang, men de e en bild.

RSS 2.0