Så är det nr 3

I går var jag gravt alkoholiserad, men nu är jag normal igen. Det ligger en väldig dimma ute nu å jag har öppet fönster. Hoppas den inte läcker in för jag vill inte ha dimma i näsan å bli täppt. Eller är det dimma, kanske bara jag som har ludd i ögat eller bara hallucinerar lite.
Jag träffade en 96:a på bussen i dag, första gången in real life för mig faktiskt. Jag kommer till å med ihåg vad jag gjorde 96. Men det är bara att börja vänja sig när dom börjar komma ut i samhället, få åka buss själva och så.
I morgon äre sista februari och sedan är det ett helt år kvar tills nästa. Mars mars mars mars mars mars mars mars mars mars! Nu är det mars i säng!

fredag/söndag?

OK, mysigt länge sedan man hörde regnet nu, det gillas. Mysigt, känns rätt som det ska vara! Nu kommer postbilen hör jag också, vad trevligt för dom som ska läsa tidningen i morgon, dock inte jag för jag ska säkert göra något annat. Som att sova hela morgonen tills morgonen tar slut å den tar slut. Men visdoms orden för i dag å långt fram över är "sjunger man så får man plats" glöm aldrig det!

Torsdag faktiskt!

En grej då rå, förr i tiden hade man inget shampoo för det fanns inget, eller? Vad vet jag det kanske det fanns, eller någon tvål likande grej, jag har inte researchat. Men iaf dom fick ju ändå inte fett hår? Jag såg någon på tv för ett tag sedan som inte använde shampoo utan bara vatten och hans hår såg normalt ut. Han sa att de bara va fett ett tag sedan kom man över "tröskeln" och det blev aldrig fett. Kan det vara så att det blir fett för att man har shampoo, ju oftare man duschar ju fortare blir det fett. Inte för att jag hade tänkt att prova men man undrar ju. Personer med mycket hår produkter å så kan ju ha fett hår och säga att de är något annat. Fett hår kan man också få om man doppar huvudet i olja, eller om man bara har tjocka hårstrån, men då hjälper det inte med shampoo, det får man leva med.

Snart till tandläkaren!

Oj...ojoj, vad hände här? Har jag gått in i en vägg? Eller blivit bortförd av aliens eller alliansen? Nej sådant är inte fallet. Jag har bara inte haft något på hjärtat de senaste dagarna.

Jag ska på torsdag knalla mig iväg till tandläkaren tidigt tidigt på morgonen. Ganska trevligt faktiskt, spänningen i vardagen som är så viktig. Det gör inget att det är tidigt för allt jag behöver göra är att gapa stort, man behöver inte aktivera hjärnan. Man gapar ju när man sover i bland. Det brukar gå ganska bra när jag är hos tandläkaren, förutom när hon sa, oj vi får nog ta å skära bort dina tänder längst in i munnen. Och när hon sa, oj du behöver nog tandställning. Å det här behöver vi nog ingen bedövning på, det kommer säkert inte att kännas. Det känns som jag har varit med om det mesta så min tandläkar skräck är borta.
Men worst case scenario skulle nog vara, Oj din käcke är helt paj, vi får nog knäcka den och ta en käke från någon som har dött och inplantera den i dig. Å så slutar det med att den käken inte alls passar på mig eller är för liten så jag får en dubbelhaka! Dubbelhaka får man om man äter för många dubbel cheese, det är därför det heter så!

13 black

Söndag igen då, sjunde dagen på veckan å den ända dagen som börjar på S. Som så många andra söndagar spenderar jag denna med att andas, blinka och leva. Har man ena benet några centimeter från marken kommer det nog bli en bra söndag. Vem vet vad som händer den första och sista 21 februari 2010? Man måste byta ben å stå med andra benet, några centimeter från marken, annars blir man trött. För med båda fötterna på jorden kommer man ingenstans. Jag måste på toa, de är en bra start på en söndag.
En bild säger mer en jätte många ord!

Fredag

I dag är det fredag, å jag var på väg till Halmstad men då det snöade så mycket så vände vi och åkte hem ist. Nu sitter jag å tittar på TV, just nu reklam. Vita-Pro, hur många reklamer finns det för vita-pro egentligen? Dom är överallt, vissa dubbade andra inte. Det är visst bra mot allt, jag måste köpa och hälla på snön så försvinner den säkert. Annars får jag reklamera den.

Jag har klippt mina naglar, jag har tänkt på de länge men glömmer det alltid, men inte i dag. Men dock lite för korta, jag har svårt att greppa saker så jag känner mig lite handikappad. Om jag skulle tycka att detta är jätte jobbigt har jag sätt en till reklam om hårpiller som får håret att växa snabbare. Å jag har fått för mig att naglarna är hårstrån som växer jätte jätte tätt så de blir hårda. Men jag kan ha fel. Men iaf då kan man köpa sådana hårpiller å vipps (om min teori stämmer) långa naglar.
Se långt hår, långa naglar.

Boogie Woogie

Yes Sir, i can boogie but I need a certain song. I can boogie, boogie woogie all night long. Men det ska jag inte göra eftersom...1, jag tänkte sova. 2, jag vet inte hur man dansar boogie woogie. Om det är någon som vet hur så kan denna någon vara så snäll att lära mig, man kanske har nytta av det i framtiden. Något att skriva på CV:t liksom. Jag tror att om jag hade börjat dansa som litet barn hade jag säkert nu varit bättre än de flesta bra dansare där ute i världen. Jag har en väldig bra balans och jag tror (det finns ingen vetenskaplig teori  bakom detta, förutom min då så det är nästan samma ändå) att det bror på att jag kan fälla ut min lilltå. På båda fötter kan jag göra det vilket gör en större stå yta vilket medför god balans.
Hon här, på bilden åvanför, de är prinsessan Beatrice av  England. Jag tycker att hon är lite lik någon...hummm min syrra. Kanske inte extremt men något påminner lite. För ett par år sedan var vi i USA och det kom fram en kvinna i en butik och frågade om Helen var en prinsessa från England.  Haha galna kvinna tänkte vi, suck amerikaner. Å så tänkte vi inte mer på de. Något år efter detta va vi i Frankrike och åt på en restaurang och servitriserna började tissla å tassla. Tillslut kom det fram en och frågade om Helen var en prinsessa från England. Humm intressant tänkte vi, den amerikanska tanten förklädd till fransk servitris, men så var det inte. Det var två olika personer som måste läsa de amerikanska å franska motsvarigheten till svensk DAM tidnig.

Say whaaaaat nr:3

I dag, vad ska jag säga om i dag? En grej hände i dag som är något utöver det vanliga, något inte alla har varit med om...jag har. Jag fick en semla, de var inte det som var den händelserika grejen, men det var gott och jag blev nöjd. Det har ju också snöat hela dagen i dag, det är inte häller någon ny grej eftersom det verkar vara "the thing" just n och jag har övergott till att bara acceptera det. Bara för att landet Sverige i sig har kommit in i någon konstig fas Ååå vill vara så ball Ååå vill ha snö över mig så att alla som bor här dör! Visst jag har också haft faser men dock inte så självdestruktivt att jag fryser ihjäl mig själv och all tro om en ljusare framtid. Jag är dock inget land, äää nej. Men tillbaka till dagens höjdpunkt, jag vet inte vart jag ska börja, såå jag bara kör. Viktor Axstål hade i dag med sig matlåda till jobbet, jaa det är sant! Först såg jag att han hade en matlåda i handen och undrade varför, jag tänkte att det var någon annans som han skulle ge till någon. Men icke! Det var korvstroganoff, Viktors matlådekorvstroganoff! Undra om detta är en Viktor fas?

Söndagen

And you, you are my Valentine in the back of my mind. I dag äre alla hjärtans dag, det var det inte i går. De var lördag i går och jag va ute och roade mig. Så som dagens ungdomar gör. I dag när jag skulle åka hem från stan efter gårdagens galej fick jag uppleva en av dagens tanter. Jag och min kära syster Helen stod å väntade på bussen, bakom oss står en tant med en hund. Bussen kommer och öppnar dörren och vi går in, av någon anledning blir tanten jätte jätte arg. Hon börjar muttra om hur elaka vi var.
Vi satte oss på den nästan tomma bussen å tanten satte sig också å tittade elakt på oss i bland. Jag å Helen försökte komma på vad vi har gjort som får tanten att bli så arg å det ända vi kan komma på är att vi gick på bussen innan tanten. Men det va ju inte så att vi trängde oss, vi stod ju närmare dörren än henne så det är ju helt naturligt att vi då går på innan också, eller är det så att vi inte respekterar de äldre för att vi inte frågar om vi ska bära tant på bussen? Det var inte häller så att det var en sådan alkoholiserad tant man ser här å där, det var en vanlig grå tant. Hon fortsatte muttra över hur dumma i huvet vi var. Suck suck dagens tanter, om man inte vet hur man beter sig i samhället eller inte klarar av att åka buss utan att få ett försenat klimakterie anfall så kan man lika gärna stanna inne å så på OS!

lakan scharlakans

Wöwöwöw, jag hat bytt lakan i min säng. Inte för att det händer jätte sällan men ändå. Nu har jag bytt till blått täcke med små röda rosor på men...bam bam baa...om jag vänder på täcket så är det färgglada ränder Oooo. Då kan jag byta lite broende på humör. Jag kanske i morgon känner att mitt liv är grått och allt är trist, då vänder jag bara på mitt täcke å färg glada ränder dyker upp, då blir allt genast mycket bättre!

Det är viktigt att när man precis bytt lakan duscha eller tvätta sig noga så att man inte smutsar ner de rena lakana på en gång. Jag sminkade mig lite innan jag gick till sängs för att vara extra fin, hahaaha nä ja skojade bara.
En annan grej, jag råkade ställa in tandkrämen i kylskåpet, den ska inte vara där...men ändå, helt fel känns det inte?!

Dr.43650?!

Ojoj, jag har kommit till en liten insikt...eller ide? Äää jo jag har funderat lite över att börja plugga och lite så nu till hösten. Vad ska man tänka på när man ska välja utbildning...Jo, något som verkar kul och intresserar en och man kan tjäna ganska bra med pengar på. Jag har funderat och funderat, för jag är inte riktigt intresserad av någonting faktiskt. Men så kom jag å tänka på min favorit serie, dr.90210! Jag har varit fascinerad av sådant, plastikkirurgi. Det är nog en del att plugga ääää jaa. Men det är bara en tanke.

Nono, no, no, no, no, no, no, no ,no ,no, no there's no limit!

Hoppsan saaa! Helt plötsligt vaknar men upp och det är tisdag! Inte viken tisdag som helst utan en tisdag i februari. Så det är bara två tisdagar i februari kvar nu, efter det måste man vänta ett helt år på nästa. Såå vad har jag gjort denna tisdag i februari? Jo, jag har kollat kurser och lite så, försöker få några små ideer. Man kanske skulle göra något liksom.
Men sen finns det ingen gräns på vad man kan göra en tisdag i februari. Vad som helst, VAD SOM HELST. The sky is the limit liksom. så det så.

Så är det nr 2

Hej alla läskunniga, till er andra äää inget särskilt. Orka slösa tid på att skriva till människor som inte kan läsa, men nu gjorde jag det ändå. Detta visar bara hur mångkulturell jag kan vara, tar hänsyn till alla där ute i den grymma men ack så vacker värld. Om man nu inte kan läsa men ändå har hittat hit så tycker jag att ni kan njuta av hur vackert jag har kombinerat alla bokstäver i fina mönster. För fula ord kan ju faktiskt se fina ut. Det är något som lätt glöms i dagens hetsiga tillvaro. Det är viktigt att i bland bara stanna upp och andas. Då kan man lättare se att ett K är stort och klumpigt, medans ett L är snärt och fint. Därför blir dagens ord Loser.

Dont yaaaaaa

Varför får jag alltid massa konstiga medelanden å sånt på min mobil från folk och nummer jag inte vet vilka det är!? Ja för nu har jag fått två från ett konstigt nummer som jag inte tror kommer från Sverige än, ett jätte långt konstigt nummer. Vad stog det då i smset? Jo "Dont ya wish your girlfrend was hot like me, dont ya wish your girlfrend was free like me, dont ya?" Och i det andra smset stog det samma sak. Jag kan inte kommaihåg något som påminner mig om detta...kanske är det Håkan, höhöhö. Suck, men det är ju alltid skoj att få medelanden ändå.

WÖööw, jag har faktiskt slagit till på lite kläder i dag, det är inte ofte, men men någon gång blir det. Jag va på fröllis med syrran för att kolla New yorker som öppnade där i dag. Fast där köpte jag inget, noop not at all! Helen sa att om man köper nya kläder och har en blogg måste man ta kort och lägga ut det...men nääe. Jag illustrerar ist.
Jag köpte en blå kofta och två par leggins:) 

Röd-vit röra

Jag är fortfarande inne lite i danskan, jag tycker faktiskt att de låter fint och exotiskt. Det finns en viss mystik eftersom man inte fattar allt som sägs. Men det gör inget för då kan man fylla i det blanka med vad man vill.

Danskar är bra på musik också, som Aqua, vem kommer inte ihåg dem. Eller bra å bra, dom gjorde musik iaf. Så har vi Michael learns to rock...Kim Larsen....Sanne Salomonsen. Men tänk på att Danmark är ett litet land med jag vet inte...5 miljoner invånare?? Men men, så är det.

RSS 2.0