1,03!!

Jag slår vad om att jag kan hålla andan i 45 sekunder, nu lyckades jag bara med 37, men så va de första gången jag provade. Oh, 1,03!! de trodde jag faktiskt inte. Jag behövde bara värma upp lite. Jag tog det på en innåt gäsp. Undra om de ökar effekten? Nähä nu blev de bara 40,4 sekunder. De va nog gäspen som gjorde det. Därför kan man då säkerställa att fridykare dycker bättre när de är trötta. Ge mig nobelpriset för tusan!

Jag hade sagt, nämen till mig, de hade ni inte behövt. Va, bota canser, jaha nej nej. De e så last year. Men gäspa sig igenom en tsunami...oh no i just didnt say that! Living on the edge här. Vet inte om jag skäms lite nu. Ska jag bitch slapa mig själv nu, nejnej, så självdestruktiv är jag inte. Det räcker med ett fy.
...på tal om att satsa på vapenindustrin...men gå till ica liksom, en gurka kan vara ett vapen!

Babey Booby 2:0

Jaa vad ska man säga, vad ska man göra.....om inte comeback! Japp jag och min andra bandmedlem kände att de va dags att göra en JLo, liksom. PittLo kanske hon heter nu mera. Men i vilket fall som helst (i detta fall ett väldigt vackert fall, nästan som victoriafallet, men dock inte så blött) så kände vi båda att vi blir inte yngre. Live hard die young på något sätt. Så innan någon av oss (nu låter det väldigt självdestruktivt) trillar av pinn...här är den!


RSS 2.0