Vad gör man på en söndags morgon?

Grejen med att ha en to do lista är att man doa sakerna som man har skrivit på listen. Inte för att jag har en faktiskt fysisk lista, den finns lite abstrakt i bakhuvudet. Jag brukar inte göra sakerna som jag har på min lista. Sedan finns det en annan lite liste i bakhuvudet, not to do lista. Men på den listan brukar de faktiskt bli lite överstrykningar imällanåt. Typ, sätt inte in gemet i el-utaget. Få inte aceton i dig. Blunda inte när du springer på löparbandet. Såga inte i en vedpinne med en gasoltub som underrede. Men men, man måste ju tästa lite också.
Här nedan berättar jag lite om vad som hände när jag var å fikade i dag. I texten har jag bäddat in sex stycken låtar...kan ni hitta alla...å vilka låtar är det?


I dag var jag å fikade i stan. Jag fick en så fin tomat till mackan jag åt. Tomaten såg ut som en liten tomat man (ok jag hade fixat lite med tomaten) som jag sedan kallade tomat mannen. Han var ganska obehaglig att ha å göra med faktiskt. Han tyckte tex att jag var en kall och hård människa som inte tog hans kännslor på allvar. Att jag hade stabbat honom in the back.
Va, sa jag. Jag har väll alltid låtit dig och dina behov komma i förhand, vet du hur mycket jag har offrat för att detta ska fungera?
Tomat mannen tittade på mig med avvikade blick. Det var som om han letade efter ord. Hans blick förändrades på bråkdelen av en sekund och han sa, du får stå kvar. För jag går nu, jag är starkare än du, de har jag lärt mig nu.
Vad snackar du om lilla tomat man? Ska du bara sticka, dra mitt i våran diskution, ja de va ju jätte starkt av dig. Ska du lämmna mig skulden av hur vår relation blev? Vad ska vi säga till rödlöken. Jag känner att du lägger över väldigt mycket på mina axlar, här är jag med allt det andra, som gör en människa hel. Och jag hoppas, jag hoppas att du orkar och att ängeln i rummer, det är henne du ser.
Jag tycker du förskönar dig själv lite, säger tomat mannen. Sedan ställer sig tomat mannen sig på bordet å skriker ut på knagglig tomat engelska så att alla på fiket hör. I'm not a girl, not yet a woman. All I need is time, a moment that is mine, while I'm in between.
Vad håller du på med, alla kollar, sa jag till tomat mannen.
What, i don't understand.
Det visade sig att tomat mannen var schizofrenin och nu var en tomat kvinna som levde i usa, men härstammade från indien, så de va en liten brytning där.
Åh jobbiga tomat! Varför var jag inte bar allergisk? Eller, är jag kanske det, om jag övertalar mig själv kanske det fungerear.
You make me sick! Instead of makin' me better, you keep makin' me ill, you keep makin' me ill!
Tomat indiska kvinnan tittar på mig med stora ögon, underläppen darrade som flaggor i vinden. Och jag, jag ångrade redan de hårde orden. Tomat indiska kvinnan satte sig ner på min tallrik. Mer hann vi inte innan en diskplockare kom och tog undan min fat. Men jag hörde tomat indiska kvinnan ropa från håll. I know in the past i found it hard to say tellin' you things, but not tellin' straight .But the more I pull on your hand and say, the more you pull away.

Ofta, tänkte jag. Vilket drama så här på söndags fikat. Men lite ledsen var jag allt över händelsen. Den lämmnade mig inte oberörd. Först var jag rädd jag blev som förstenad. Tänkte jag aldrig skulle kunna leva utan dig vid min sida. Men jag tillbringat många nätter, tänkte på hur du gjorde mig fel. Jag växte sig stark, jag lärde mig att bedriva. Och att du är tillbaka från yttre rymden....

... med nu gå ut genom dörren, bara vända nu för du är inte välkommen längre. Inte var det du so försökte skada mig med farväl,du att jag skulle falla sönder, du att jag skulle lägga ner och dö.
Åh nej, inte jag. Jag kommer att överleva, länge jag vet hur man älskar vet att jag kommer att överleva. Jag har hela mitt liv att leva. Jag har all min kärlek ge och jag ska överleva. Jag kommer att överleva! Na naa nana nanananan nannna nan nana!

Sedan tog jag bussen hem.

Bright Eyes

För att bara vara sådan så slännger jag in en sådan här :)

Lost again at 3 AM

För i natt i natt är det jag är det jag, å jag följer så lätt minsta motståndets lag mot en himmel som var nr sju, inget stoppar mig nu. Just nu är det väldigt mitt i natten och jag sover inte än. Fast än att jag har blundat å blundat, sömnen vill inte falla mig in fast än jag är så trött så.  vad bra av mig att då bestämma mig för att blogga lite för de aktiverar ju inte alls hjärnan, eh joooooooooo. Jag orkar inte skriva utropstecken så de blev bara punkt där.
Saker jag har sätt i dag:

En vacker Benzon i ny frissyr som bjöd på god middag å stimulerande samtal.
En glimt av Sofie, så de räcker å blir över fram tills i morgon. (i dag)
Mina fötter, de e nästan alltid som jag ser dom, iallafall brukar de vara någon gång under dagen/mig.

EFTERLYSNING

Efeter som jag faktiskt har en blogg, som faktiskt några läsare...här om dagen hade jag faktiskt 25 pers som läste. De va ganska coolt tyckte jag. Känner jag äns 25 personer liksom!? Ja men iaf, eftersom jag faktiskt har en blogg så tänkte jag att jag kunde använda den till en efterlysning! Över alla medior! Eller en, min blogg...har någon sätt till min vän? Har någon sätt till Betty? Jag saknar min vän, det var allt för längesen, hoppas vi ses nu, snart, någon gång igen!


Flane

Jag vaknade, gick upp som man gör. Tittade mig i spegeln som man gör om man har en framför sig. Woooow shit! Vad är det där?? Har jag ätit en tårtbuffe i sömnen eller vadå, vems är dubbelhakan som sitter fast under min vanliga haka? När choken hade lagt sig och jag hade slagit sönder spegeln (nej de hade jag inte) kännde jag efter och insåg att de är mina halsmandlar som expanderat med några kilometer. Men visst lite spännande är det allt.

Men nu när jag sitter här å tittar på hem till gården inser jag att det kunde ha varit mycket värre. Tänk om jag inte hade haft någon fjärre så jag inte kunnat byta. På tal om mandlar, i går mötte jag en riktig nöt. I form av busschaufför. Jag stod å vänta å vänta, vänta, vänte, vänta på bussen. Så kom den å körde nästan förbi mig. Eller va de bara jag som blev så exalterad av att se bussen komma så jag inte visste vart jag skulle ta vägen så jag sprang å gömde mig. (nej de gjorde jag inte, jag stod och väntade som normala människor gör) Bussnöten såg mig tillslut, nitade och stannade några meter bort. Å jag var nöjd igen. Nu får jag lite dåligt samvete, de va inte meningen att ta i så. Han är säkert en jätte bra kompitent på buss körning. Vad vet jag, han kanske har tvångstankar. Jag tvingar mig själv att tänka att stora mandlar är bätter än inga alls. Halls!

Gun jag har en plan

Jag har sagt det förut å jag säger det igen! Tjabba. Finns det saker som inte tåls att upprepas så säg? Men i vilket fall som hälst...hej. Februari tuggar sig fram som ett stabilt kex. Å jag har tänkt, funderat för att sedan gå tillbaka och tänkt lite mer, på lite av varje men mest på mig själv. Vad ska det bli av mig? Vist kommer jag bli gammal, MissIL blir fosil. Men åren mellan nu å "renoverings objekt" borde man ju skaffa någon liten kariär. Så slog det mig plötsligt, när jag hade tänkt och funderat ett tag...hallå, vapenindustrin blomstrar ju! Varför inte, hoppa på vågen å rid ut den! Vilken kurs ska jag söka då? Jag kan starta eget, pickadoller medmissiler.
Nee nu är jag så trött så, sömn är inget jag har prioriterat de senaste dagarna/nätterna. Varför? Bara därför. Och därför är det varför jag nu blundar och skriver sammtidig...noo hands! Nej jag skoja bara jag ser, jag blinkar ibland. Ibland blinkar man jätte länge, i flera timmar de betyder att man sover.

Fredag!!!

Jag satt å tryckte fram låtar på min spotify lista å tänkte, när kommer reklamen då...när som helst när som helst, nästa låt. Så blev jag jätte stressad för att den inte kom. Så kom jag på att jag skaffa ju premium i går. Suck vissa blir aldrig nöjda.
Nämen se på den, två inlägg på rad! Jag blogga i går, å så nu i dag, herregud, det var inte i går...eller jo jag blogga i går, men inte dagen innan (förregår då) för då hade det varit i går, i går. Jaja det är oviktigt som så mycket annat i denna...blogg.
Ååå i dag har jag sätt så mycket va! Jag har sätt en Viktor Axstål i ny frisyr, ny färg, ny färg i ögonbryn. Först tänkte jag, vem är detta som står framför mig...är det Jesus. Sedan kom jag på att han är död och uppstånden, det måste vara den andre, nämligen Axstål. Å det var det! Om jag visste hur min mobil fungerar så hade jag kunnat lägga ut en bild på det, men nu äre så att jag inte fattar så jag illustrerar ist.
Vad mer har jag sätt i dag? Jooo jag såg det snöa! Det har jag inte sätt sedan februari förra året, och eftersom det är februari detta året så var det alltså ett år sedan jag såg fenomenet med regn i minus grader så att de blir snö. As coolt, värsta jul känslan. Så går folk omkring å äter semlor, vad är detta!
Så gick hela veckan alla dagar och år. Nee bara några timmar så vipps va jag hemma hos syrran på sushi kväll. Men jag gillar inte döda fiskar, hittade lite grekisk sallad ist. Men visst, de va trevligt må jag säga, fick även låna toa en gång.
Karin å Sarah så fina på denna bild...jaåå.

without a face number or name

Heeeje, efter att ha gått omkring i lite mer än två veckor utan att ha varit helt kontakt bar har jag nu både ny mobil och nytt nr. Jag är ju fortfarande nr 1, de va mer mobil nummer jag menade så att de inte blir några missförstånd. Jag har nu ett nummer på en massa siffror mellan 0-9 som jag absolut inte kommer ihåg och kommer nog aldrig göra det häller. Jag har känt mig lite som ett sugrör, ett oböjbart sugrör faktiskt under denna tid. Lite förhistorisk, lite mammut sådär. Men pass på, be aware...jag kan smsa dig när som helst, eller ännu värre, ringa! Du kan smsa eller ringa, messa eller ring, fråga anything.
En helt annan grej, men måste tas upp. I förrigår hade jag mina favorit strumpor med bananer på. Jag gick omkring som vanligt, la la laalala, inget mer med det. Tills jag tittade ner på mina fötter och faktiskt kom på att de va ju mina favorit strumpor med bananer på, varför detta? Dagen till ära, de va ju bara vanlig tisdag? Nå väl, jag såg iaf att jag hade ett litet litet litet hål vid ena stor tån. Nu måste jag verkligen välja mina stunder att ha dom så att dom inte slits i onödan. Jag fick dom av en vän i julklapp för två år sedan. Mmmmm ett par strumpor som sätt tre jular, dom är snart ikapp mig!

RSS 2.0