BROW

Hej, så säger jag. Inget tja i dag inte, inget litet handryck för pannan som i bland medkommer i ett tja. Inte för att någon skulle se om jag gjorde ett handryck för pannan för här är så mörkt så. Det blir lätt så när klockan är över den tiden på dygnet då solen faktiskt har gått ner. Men här kommer den hjärtklappande sanningen, solen går inte ner, den hänger kvar. Så om du har hört solen sjunga "Do a little dance, make a little love get down tonight, get down tonight" så är det något som inte stämmer. Fast vad vet jag egentligen? Jag tror iaf att morgondagen kommer bjuda på kvälls kvitter med mademoiselle Benzon, oavsett om solen går upp eller inte.
En annan grej, för att inte få vatten eller svett i ögonen har man ögonbryn...fiffigt va! Vissa har jätte stora ögonbryn, andra har små. Jag har lite där emellan. Jag kommer ihåg en gång för sisådär 4 år sedan, det var nyår och jag å min syrra stod å sminkade oss lite framför spegeln innan vi skulle ut å käka middag. Jag tyckte de va jätte roligt att ta svart mascara över hela mina ögonbryn å lite där till. Jag skrattade nöjt å pekade glatt på mig själv där i andra sidan spegeln....tills Helen sa....du vet att de där inte kommer gå bort va? De va vattenfast och jag fick paniken. TVÅL VATTEN ta BORT ta BORT! Vi skulle ju snart gå. Tillslut gick de bort iaf fast brynen mina var allt lite rödflammiga efter allt gnugg. Så inga värst pinsamheter den kvällen........om man räknar bort att Helen gick ut från toa med klänningen instoppad i strumpbyxorna där bak. Haha de tyckte jag va lite roligt faktiskt. Varför tar jag upp detta nu då? Joo tänk vad naken man skulle känna sig utan sina ögonbryn ändå, eller jag vet inte. You don't know what you got 'til you're missing it a lot. Jag har ju iof kvar mina så jag vet inte
vad jag ville säga med det. Gillar nog bara att citera låt texter. Men nu fick jag faktiskt en flashback...av
brända ögonbyn. Jag får nu för mig att jag kanske har råkat elda lite i ett??
Jag vet inte de känns bekant men jag kanske har

(förlåt för den kompakta ihoptryckta texyen....men sidan laggar finns inte mycket
jag kan göra åt)Fadar uuuuuut

Jag är så torr! Så torr att andra blir torra om de råkar stå bredvid mig, men som tur är gör ingen det för tillfället "im going solo". Ne men faktiskt, dessa temperatur skillnader gör att sand odlas mellan fingrarna på mig, det är inte särskilt smidigt när man tex ska kamma sig. Vilket jag kanske inte gör överdrivet mycket, men ändå. Det är blir som sand emellan fingrarna för mig. Börjat fjälla har man också gjort. Då blir man blek igen, jag som tänkte att de gör inget om jag har gått upp lite i vikt, jag är iaf brun. Men nu blir jag ju tjock och blek! De va det ända jag kunde leva på, jag är brunare än dig, men nu funkar ju inte det häller. Vart är samhället på väg egentligen, ingen rättvisa alls! Kan jag inte söka något bidrag för det här?

Torr i munnen är jag faktiskt inte, jag har druckit vatten, det är viktigt att dricka vatten efter måtta. Och i Sverige är vatten gratis, så jag passar på. Något mer ointressant jag kan dra medans jag ändå håller på? Jag håller på att blogga upp mig, komma i form igen, det är inte lätt. Förr brukade fingrarna breakdancea över tangent bordet. Nu är det mer någon slags lågstadie disco stamp. Fram å tillbaka...ett blekt fram å tillbaka.

Long long way to February

It's a long long way to February where the ocean meets the sun. Got me wonderin' is this necessary when we only just begun.
Nej, det är inte så långt till februari, för 11 månader sedan var det jätte långt dit, men nu är de ganska nära. Semlornas månad. Vissa gillar inte mandelmassan, jag gillar mandelmassan. Jag gillar florsockret som är på locket ocksa, de är nog mina favorit grejer med semlor. Men tyvärr blir det inga semlor för mig i år. Detta beror helt enkelt på att jag på senare tid har blivit lite svullen, utvidgats, expanderat, tar upp lite större plats av jordens yta, jaa vad man nu vill kalla det. Jag skulle ta på mig mina jobb byxor i dag, hummmmmm. De tog säkert en kvart, dra lite, klämma lite, men tillslut satt dom på iaf. Det blir så när man har varit borta i Australien i några månader, de är varmt och man vill inte röra sig allt förmycket i onödan och bli svettig.

Sa vad ar det for skillnad med 2010

A, okej, då var det dags igen MissIL fortfarande glassig men nytt år, nytt hår, nytt mode, ny glow Men det är samma gamla blogg med ett härligt flow. Jag liksom irriterar på ett fyndigt sätt när jag levererar på ett myndigt sätt o jag vill ha dig på ett syndigt sätt. Så det blir gyllene tider när vi två blir ett. A du vet vad jag talar om
O om du inte vet, vet du när jag talar om det. Hur mycket jag än skalar av det Spelar ingen roll, radion skvalar av det. Skyldig stålar, o jag betalar av det Jag behöver inte ens det där förlagsavtalet. Det rycks, och det slits och det skriks i mitt öra. Försöker lyssna, men jag kan bara höra...

Jag har alltid tyckt att januari ar lite spannand faktiskt, man far andra siffra nar man ska skriva vilket ar, ja for efter ett ar ar man faktiskt ganska trott pa att skriv samma om a om igen. Hur mycket man nu skriver vilket ar nu for tiden. Men 2011, mm de ser helt okej ut. Jag hade kanske tankt skriva en arskronika, men sen kom jag pa att den jag skrev 2007 recker och blir over. Vad ar det man sager....historien upprepar sig, for de va vall mars, april och maj 2007 ocksa? Sa vad ar det for skillnad med 2010, forutom att det hande olika saker?

Jag har brannt mig, pa en gas boll. Fatta hur varm solen maste vara nar man kan branna sig pa nagot som ligger 26228450000000000 km bort. Det var sa har va, jag hade gott upp relativt tidigt i dag. Efter att jag hade gatt upp kande jag for att plaska i polen ett tag. Jag gick i med ena benet oh lite kyrligt, sedan gick jag i med andra och sedan tredje. (nej jag har inte varit med om en karnkrafts olycka jag bara skoja, jag har inte tre ben...om de inte hade varit sa att jag hade haft mans namnet Ben, men jag heter inte det, sa inga missforstand) Jag gick iaf i med hela kroppen och kylan forsvann. Jag hittade en boll, jaa! Jag hittade en flytmadrass, jaa!

Jag la mig med overkroppen pa flytmadrassen som Jack gor i titanic, sedan orkade jag inte holla upp huvet mot solen sa jag la bollen som ett stod, som sedan blev en kudde for jag somnade. Efter ett tag vaknade jag och tankte, oj jag somnade. Sa jag la mig pa flytmadrassen sa man ska ligga och somnade igen. Jag vaknade en timme senare men jag orkade inte ga upp ur polen sa jag plaskade runt i vattnet i tre timmar till. Tillslut blev jag kissignodig och var tvungen att ga upp pa toa, for jag ar inte den som ar den. Ett russin var jag, hade jag varit flytande hade jag varit ett riktigt sott vin! Jag drack lite vatten, for det ar viktigt att dricka vatten! Sedan gick jag ut och solade i graset en halvtimma.

En stund senare nar jag hade durschat och bytt om tankte jag att jag kanske skulle ha smorjt in mig med nagon sorts solskydds faktor, de branns lite. Men jag tankte i borjan av dagan, arch, de e januari, vem smorjer in sig i januari? Men nu inser jag att jag tog mig vatten over huvudet, jag overskattade mitt pigment, jag tankte att jag faktiskt hade spenderat 0,13 % av mitt liv i Australien.

Men sa farligt ar det faktiskt inte, rod ar en fin farg, danska flaggan den ar ju fin, lite trakig kanske....lite plain. Ok sveriges flagga ser ju lika dan ut, fast lite mer "klatchiga" farger. Med insperation av sol och hav. Men rott a vitt, jag tanker pa sno och roda sma korvar. For den som inte vet, sa ar "dannebrogen" den alsta flaggan. Sa om man ar forst med att ha en flagga...varfor valjer man att den ska se ut sa? No offence, Margrethe, Billi August, H.C Andersen, just putting it out there....Kopenhamn ar en trevlig stad.

Sa nu har jag bloggat lite, de va riktigt kul. Sa nu ar de bara att bocka a niga a tiga. (las en gang till)


Den har bliden ar tagen med en 2 megapixel kamera. Eller som vi sager har borta...imageRSS 2.0