Fjarde advent i morgon...eller ar de tredje?

Nu är det jul igen, en tomte skriker ut i vinternattens sken av iskall blå neon. Ett brustet hjärta ler, ett bittert flin av hån. Jag blundar bort ett slag och ser blott du och jag. Jag tror på sagan nu, jag tror nu vänder det. En vinst på lotteri, jag  tro de blir vi två. Så mot alla odds min vän, för att jag älskar dig. För våra drömmar, skål. Min älskling gott nytt år. 

Istallet for att citera gammla julsanger kan jag skriva att nu ar det jul igen, jujujujul igen. Inte mycket av julkannsla har borta, men jag gor sa gott jag kan. Har forsokt fa Tina att kla ut sig till tomte pa julafton men hon varkar inte sa fortjust i ideen. En sak man kan gora ar att ga in i kopcentrat, dar ar de jatte kallt pga av all ac. Dar har dom ocksa en massa "fin" juldekoration man kan bli blandad och blind utav. 

I dag har jag inte varit helt oefektiv, jag har koppt tva ljusbla kaffe muggar som jag kan ha och dricka kaffe ur. As bra. Jag har blivit jagad av en aborigin, vet inte riktigt varfor. Eller jagad och jagad, forfoljd kanske ar det ratta ordet. Jag tror att han kanske ville gifta sig med mig. Men jag sa nej. Helt klar pa den punkten. Jag menar, jag ar inte redo for ett ektenskap. 

Jag ska halla en battre uppdatering, i plomes!

  
  

 

  


December m m m manad

Jag haller just nu for fullt pa att runa out of money. Darfor ska jag i morgon (for hoppnings vis) aka ut i jungeln langt ut och plocka bananer...eller liknande. I nagra veckor tills allt hamnar i ratt balans igen. I dag har jag kopt en 1 liters pump med solskyddsfaktor 30, mygg sprey och en lang tub med tandkram. Ja for nu kan jag inte leva pa Tinas tandkram langre, eftersom vi ska separera. Fast bara i nagra veckor. 

I dag har vi gatt runt hela stan och kollat pa rum i lagenheter. Alla ar asiater, men det ar okej, alla stallen har riskokare sa att de e ingen fara.

Jag maste beratta om varat apple som vi kopte i Sydney for cirka 6 veckor sedan. Det var ett vanligt apple. Tina tog med sig applet nar vi skulle flyga till Cairns for forsta gangen som var i borjan av november. Hon hade applet i sin vaska nagra dagar tills jag hittade det och sa, har du fortfarande kvar applet? Vi tankte att det var ett ganska trevligt apple sa vi dopte det till Adam, malade ogon och mun pa honom. Vi va i Cairns i 10 dagar nagonting tror jag tills vi bestamde oss for att vi skulle resa ner langst med kusten i en manads tid. Jag fragade om vi skulle ta med Adam, men vi lamnade faktiskt kvar honom pa hostelet som vi bodde. Vi akte till massa stallen i massa dagar. Tills vi bestamde oss for att aka tillbaka till Cairns. I gar landede vi har, vi tankte att vi bor pa samma stalle som innan, billigt och bra. Vi lagger oss och vilar lite, jag gar runt och kollar laget...vem ar det inte jag hittar sittandes pa de lilla kylskapet om inte Adam! Han ar kvar, applet vi aldrig blir av med! Detta ar samma stalle som den mystiska toaletten finns, som jag har berattat om innan. Det har stallet assa. Adam ser inte en dag aldre ut an den dagen i slutet av oktober da han blev inkopt. 

Pa tal om de har stallet vi bor pa sa ar det en kines som vi delar rum med. Och jag har hyst valdigt stora agritioner mot just denna kines. Helt untan andledning, jag trodde bara att hon var laskig, men nar jag faktiskt sa hej till henne idag och insag att hon var ganska trevlig sa fick jag valdigt daligt sammvete. Hon bor namligen i sangen under mig och jag drommde en mardrom, att jag blev drogad av en kines, men sadant var inte fallet.

Snart jul foresten! What nar hande detta?? Ingen forvarning far man haller bara pang pa bara! In your face! En jatte stor uppblasbar tomte bara, mitt i en food court. Men seriost, jul i over 30 graders hatta. Ingen prinskorv eller julmust har inte. En annan sak, vortbrod!! Det finns inte har haller, jag kommer fa vanta ett ar till innan jag kan ata det! I dag har jag kopt musli mmmmm musli. 


 

RSS 2.0