Ångest träd.

Det här är ett ångest träd. Det ser ut som en gubbe, med näsa å ben å allt. Det ser ut lite som om gubben/ångest trädet trillar typ. Jag känner mig som ett ångest träd, jag vet inte men jag tror det har med tiden på året. Brukar vara så faktiskt. Så äre, weirdo!

Whaaaat

Jag är nu mera en mogen kvinna och tur är väl det för jag känner en viss acceptans mot detta som skedde i kväll, jag säger inte att jag gillar det, men jag tar det som en mogen kvinna. Tur är nog också att inte såg eurovision grejen utan jobbade, jag hade nog inte varit i det fysiska och psykiska skick nu om jag hade sätt det. Jag hade nog slagit sänder något och någon hade hittat mig sittandes i en garderob, i foster ställning.

Men jag visste ju det här, det hade varit mycke värre om jag tyckt låten eller något med låten att göra varit bra. Men sådant var ju inte fallet. Nu får Sverige inte vara med längre, vilket jag nu faktiskt inser är mobbning! Alla ska få vara med, man kan inte bara frysa ut länder sådär bara för att andra länder inte vet sitt eget bästa. Gud vad jag känner mig kluven i det här. Inte bara för att jag säger emot mig själv utan också för att jag har en sprucken läpp, torr eller något. Föresten så kan man inte tävla i musik!

Hur äre nu rå?

Åhh vad mätt jag är. Jag är verkligen så mätt, och för att veta hur mycket så är så kan det jämföras med känslan man får när man ätit för mycket. Vad är grejen med det, man äter så mycket man behöver för att överleva, det är säkert därför man blir mätt annars kan man äta för mycket och dö.
På tal om dö, så tycker jag att varenda dörr jag har öppnat på senaste har gnisslat. Det kanske ligger någon underliggande betydelse i det, att jag inte ska gå in någonstans. Man säger ju att stängs en dörr så öppnas ett fönster eller något sådant. Men vad säger man när dörren gnisslar? Förutom ååå hämta lite låsolja.
På tal om olja, så har jag bränt mig ute i solen nu i helgen. Jag känner det på mina axlar, näsa och panna. Så nu kommer jag säkert åldras i förtid. Jag kommer säkert börja gnissla som alla dörrar. Eller så är det inga av dörrarna som gnisslar, utan det var kanske jag hela tiden men jag ville inte inse det så jag skyllde allt på dörrarna.
Vissa gnisslar tänder när det sover, jag är ingen sådan. Vissa skriver jättelånga inköps listor, jag är ingen sådan. Vissa är oroliga för 2012, jag tror inte jag är en sådan. Jag är nojig för att jag tror jag skelar, sådana är inte vissa.

Så är det bara.

Det finns en grej som jag har tänkt på, särskilt i dessa tider när det närmar sig min födelsedag. Det är inte det att jag oroar mig för att bli gammal fast de har lite med att växa upp grejen. Det är riskabelt för tjejer som mig som fyller år i slutet av maj. För att när jag blir gammal, ok inte gammal men när jag blir en mogen kvinna som bestämmer sig för att skaffa barn, så kommer min födelsedag ibland sammanträffa på samma dag som mors dag!
vilket i sig är en jobbig situation, ska jag säga till mina barn att dom måste köpa två presenter till mig då? Jag vill inte att att min födelsedag försummas på grund av att mors dag är samtidigt eller tvärtom. När jag kom på detta för typ 4 år sedan tänkte jag, tusan också. What to do liksom, jag kan ju inte hjälpa att jag råkade födas på min födelsedag. Btw, jag föddes faktiskt på mors dag...å min mamma önskar sig alltid snälla barn, så den saken är ju biff. För jag är ju ganska snäll.
Hahaha typ jag när jag blir stor. Neeeee, skoja bara.

:)

It takes a fool to remain sane!


Rice pile

Det här är en rishög som jag åt lite på i fredags. En hög med ris alltså. I bland kan man kalla en bil för rishög, men varför vet jag inte. Det är ju ingen ris. Eller så menar man kanske att bilen är risig, aa så är det nog.
Rishög nr 1
Rishög nr 2
Eller så kan de vara en hög mer ris som i skogs ris . Så kan det vara.
Rishög nr 3
Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med detta förutom att de finns så många olika rishögar och att detta måste uppmärksammas. En annan sak man kan veta är att det är måndag i morgon och att jag säkert har bättre att skriva om då.

My name is my name is my name is...

Snart, snart ska jag ut på galej. Men först tänkte jag ta upp det här med Jesus. Vem är det egentligen, jo Guds unge. Men alla är vi Guds barn. Så Jesus kan vara du, eller jag, eller? Om alla går ihop i en stor klump och bildar en jätte människa kanske vi blir en jätte Jesus. Det är inte så många som heter Jesus nu för tiden, inte vad jag vet iaf. Men för en sådär 2010 år sedan kanske de va jätte poppis, som att heta Anna i dag. Fast Anna är ett tjej namn och Jesus va en kille så det hade inte fungerat. Fast kanske, om han hade en könsidentitets kris.

Ett annat namn man inte stöter på så ofta nu för tiden är Hitler. Om man då inte pratar om Adolf Hitler. Men tänk om det hade varit normalt. Hej jag heter Louise Hitler, jag skulle vilja sälja den här försäkringen till dig. Hur många hade nappat på det utan att få en oro av att bli ihjälgasade? Nej nu känner jag att jag gick lite för långt. Men det är bara en tanke om man skulle kolla på eniro om det finns någon som heter Hitler...jag måste kolla! Nej det fans inga vid det namnet i Sverige. Undra om det kanske faktiskt är förbjudet? Fast det fanns 191 träffar på Jesus. Hej Jesus.
Fast nu menar jag såklart inte att Hitler å Jesus är samma sak jag bara sitter å tänker medans jag trycker på små knappar som gör avtryck på en skärm här framför mig och visst är det ett sammanträffande att dom här små avtrycken går att tyda för dom som vet hur man gör. Snart, snart ska jag på galej, hej hej!
Den här bilden tycker jag passar bra till texten (eller dom små avtrycken på skärmen framför mig) för att miljöval är något som Hitler kunde lära sig lite av från Jesus.

Phase

Å ett Å två, Å ett två tre fyr! Yeeh, då kör vi! Vad ska jag ta upp i dag då? Jag vill säga något smart, något bra men jag kommer inte på något. Det finns så många ord så många ord. Det finns ett ord jag har tänkt lite på i dag och det är ordet Achtung. Ja det är ju då Tyska och betyder akta eller så. Varför just Achtung då?
Vet inte riktigt men de är alltid bra att vara uppmärksam om saker. Annars kanske man missar något. Det låter också roligt att säga Achtung, så jag gör det igen Achtung Achtung, jag passade på två gånger.
Föresten, jag va inte socialt inkompetent. Jag har lyckats prata med folk nu och det gick ganska bra. Det var bara en liten fas jag hade. I hade a phase. Som den gången jag översatte allt jag sa till engelska efter att ha sagt det på svenska. Det utvecklade sig senare till att jag översatte det jag sa till tyska, men eftersom jag inte kan så bra tyska så dog den fasen ut. Out. Aus.

talk to the hand cause jag är socialt inkompetent

Å hej å hå. Vart ska man börja att ta tag i sig själv? På tal om själv, i dag har jag varit helt själv. Har inte pratat med någon alls förutom på telefon. Men de va bara i 2 min. Innan i mina yngre dagar var jag jätte bra på att vara själv. Trivdes ganska mycket med det. Men nu blir jag bara stressad men jag har fortfarande inte gjort något i dag, än. Jag sitter i långkalsonger och en gammal skjorta och tittar ut igenom ett fördraget fönster, hur de nu går till. Det lyser jätte fint in av solen, ser ut att vara as skönt ute. Men jag pallar inte att ta mig ut. Vad ska jag göra där ensam. Bara stå? Gå en promenad, de orkar jag inte. Snart kommer min syrra hem, men jag vet inte, jag tror att jag har blivit socialt inkompetent. Det blir inte bättre än såhär. Om några år är jag människoskygg och lever i en liten stuga i skogen. Sen när jag måste handla kommer jag vara den knäppa tanten (med konstiga kläder och målar konstiga tavlor bara för att uttrycka mig) som pratar om allt möjligt fast inte fattar vanligt folk inte gör så. För jag kommer ha glömt bort hur man beter sig. Men hur beter man sig egentligen, hur, hur?

Nå ja, jag tror bara jag har varit ensam lite för länge. Snart kommer min syrra hem och tur är väl det. Bara jag inte har blivit människoskygg redan nu på de här 24 timmarna. Jag kanske blir rädd och gömmer mig bakom en soffa. Men då får hon leta efter mig. Då kan jag ropa, varmt, varmt, lite kallare, kallare, varmt, vaaaarmt, det bränns, ojoj de bränns, du hittade mig!

Min inbjudan??

OMG!! Jag har inte skaffat någon balklänning än! Snart är det ju dags att ha en ju. Alla andra har redan köpt å jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ska jag köpa något från internet kanske...eller...jusde, jag tar ju inte studenten, jag ska ju inte på studentbal. Vad konstigt det blev alltihop. Det är bara de att alla andra går omkring å pratar om de dagarna ut å in. Hur många dagar det är kvar, vad man ska göra med håret, vilka skor. Jag får alltis för mig att jag också ska få vara med. Men icke jag är för gammal.

Jag får nog inte gå på bal. Men som man säget, vad vore en bal på slottet? Ingen aning faktiskt. Jag har aldrig varit på bal på slottet...men snart blir det bröllop på slottet. Jag bara väntar å väntar på att jag ska få min inbjudan till kronprinsessans bröllop. De kan man kalla press, vad ska jag ha på mig då?? Jag får ju inte vara finare än Victoria, för det är en regel att man inte ska vara finare än bruden. Men det är inte så lätt alltid beroende på vem som gifter sig. Det är också mycket med färger. Jag får inte ha vitt för de ska bruden ha, jag får inte ha svart för de har man på begravningar och jag får inte ha rött för de betyder att jag har legat med brudens blivande man, det har jag faktiskt inte. Så jag vet inte riktigt vad det ska bli. Kan ska ta något jag redan har eller köpa nytt. Svåra frågor i dag. Imorgon är det fredag och jag är lika exalterad som Frank...
..

Med inslag av regn

Ny vecka igen, fast det är tisdag nu. Så helt ny är den inte. Den är nästan begagnad från förra året. Men jag kommer inte ihåg exakt vad jag gjorde i dag förra året. Men i går förra året kommer jag ihåg att det va söndag den 3 maj, en ganska solig dag. Jag år kycklingryta med nudlar. Varför jag kommer ihåg detta vet jag faktiskt inte.

4 maj är det alltså nu, shit vad tiden går fort. Jag fyller år om 24 dagar. Det är som att vänta på julafton, jag kan göra en egen lite julkalender fast Louise fyller år kalender ist. Fast jag har nog aldrig gillat att fylla år. Inte för att man blir gammal utan för att, jag vet inte....aldrig kommer tillbaka till de man va??? Jag sover vidare på den funderingen.
Lägg av!!! nu när jag skulle kolla vilken vecka de va för jag tänkte ha den som överskrift på mitt inlägg så såg jag att de va vecka 18!! Jaha vadå då, jooo alltid när jag va liten så skrev jag och räknade ner i min almanacka hur många veckor det var kvar till vecka 18. Under flera år skrev jag ner tex om de va v47 att det var 24v kvar till v18. Varför gjorde jag det då? Jo för då va de (eller brukar alltid vara) första veckan i maj och då skulle man vara lycklig. Det är bra att skriva upp vad man ska vara så att man inte glömmer. Men nu hade jag visst helt glömt bort det, kom på de nu när jag skulle kolla vilken vecka de var. Nu vill jag inte ha de som överskrift längre, fick ett slag av vemod i ansiktet bara.
Mina skor, en del av dom iaf.

Förra helgen.

Ja justde, jag skulle ju lägga upp lite mer bilder här ju. Jag började starkt med en mental bild. sedan har jag legat lite lågt ett tag, varför vet jag inte. Det bara blir så. Men iaf, jag hade ju med en kamera förra lördagen när jag skulle fika för att föreviga den fina vårdagen. Jag träffade min vän Sarah på vägen in till stan. Det var en trevligt sätt att fördriva tiden på bussen med att prata med någon som man faktiskt känner.

Hejehje Sarah!

Så var det. En annan grej när man åker buss är att man ska ha ett busskort. Mitt går ut i morgon, eller i dag. Vet inte om jag orkar köpa nytt, tycker alltid som att de tar slut å jag måste köpa nytt igen. Funderar faktiskt på att cykla mer, jag har ju en korg på cykeln! Jag har faktiskt aldrig sätt en buss med korg på. Men bussar med korgar i finns nog, det är bara att ta in en massa korgar i bussen så är saken biff.
Men iaf, jag fikade lite, en muffins och en cola. Japp finns det ingen pepsi max så får det bli cola. Jag tror det va blåbär i muffinsen Oooooo vad intressant, men faktiskt. Eller va de choklad? Det blir så här när man är seg på att uppdatera, att man tyvärr inte har alla fakta rätt, va de blåbär eller va de choklad??
Muffinsen va god i vilket fall som helst.

Dagen efter förra lördagen blev det förr söndagen. Jag plus familj åkte ner till Halmstad för att tjecka läget lite. Vad gör halleningarna när de tror ingen ser. Inte så mycket visar det sig. Jag tror de är skygga människor för inte såg jag så många. Staden var stängd! Var det någon särskild dag förra söndagen eller är det så att affärer i småstäder alltid har stängt när det är söndag? Jag plus el familia åkte då för att kolla in husbygget för att se hur det går för dom att få upp det. Vi håller nämligen på att bygga hus där av någon anledning.
Efter denna titt gick vi ner till stranden för att kolla om vi såg några halleningar som kanske badade, fast än våren ännu var riktigt så tillmötes gående så att man doppar en tå. Vi såg inga badande halleningar, lite snopna och besvikna över detta kände vi att dagens tripp till Halmstad var fullbordad så jag å the family åkte hem.
Det var de det. Lite bilder, lite text och tadaaaaa det blir ett inlägg. Svårare än så är det faktiskt inte.

RSS 2.0