I Viktors bilDe här är en film från i somras, jag, Tina och Viktor åker bil i stan. Viktor reagerar på alla poliser. Kanske inte världens dramatiska å händelserika filmklipp...men de finns ändå:)

Dagens sanning

För det första så är mina pepsi max snart slut, jag har två burkar kvar. Det känns inte tryggt.För de andra så ska jag klippa mig på onsdag, det är en bra sak. Fast det vet man inte föräns efteråt. Jag ska iof bara klippa topparna ta bort de slitna, men hur många gånger har jag inte tänkt så å kommit ut helt annat hår än vad jag tänkt mig. Det är något med valmöjligheten när man väl sitter där i stolen. Man kan be om vad som hälst, varför inte utnyttja läget. Som den gången jag hade haft kort hår å sparat ut det för jag ville ha långt, men tillsut va jag tvungen å klippa mig. AA så jag tänkte jag tar bara topparna. Så gick jag å satte mig i den manipulerande stolen, det slutade med en undercut. Jag bad om att få håret på vänstersida bortrakat med små ränder i. Jaa så blev jag nöjd, betalade och gick ut från frisören...åå när jag kom ut från frisören släppte den där hypnosen som man hamnat i å jag tänkte, NEEEEJE jag skulle ju bara ta topparna! Därför känns inte detta heller så tryggt.

För det tredje ääääää, jag har egentligen inget tredje, men det låter konstigt om man bara har två. Men jag kan säga så här...Alla människor är färgade. Annars skulle man inte se dom.


Oj

Jag skojade bara, de e ju faktiskt bara 21 veckor kvar till sportlovet;)

V.40

Ny vecka! Ny vecka! Nu är det facktiskt så att de är vecka 40, stenkoll har jag. ÅÅ vad betyder då detta...jo de är bara fyra vecker kvar till sportlovet (inte för att de spelar mig någon roll, men ändå). Tänk vad tiden går fort. Vad hände då förra veckan, förändrade jag världen?? Humm svår fråga faktiskt, men jag tror nog att jag misslykades det. Men det är bra egentligen för nu vet jag ju vad jag ska göra denna veckan. Jag ska förändra världen!! Hur? De dyker nog upp något.

En sak jag vet att jag ska göra denna vecka är att bevittna hur två själar lovar sig varandra å blir till en i evegheternas evighet. Med andra ord, min kusin ska gänga sig med sin tjej (gänga i den bemärkelsen att gifta sig). Så till helgen blir det jag å familjen som får ta vårt pick å pack å dra upp till Stockholm. Det ska bli trevligt.

Jag hade också tänkt å klippa mig på onsdag, jag måste ringa å boka tid någonstans, men jag återkommer om det.

PS. När man googlar v.40 kommer det upp massa gravida kvinnor.

Ska ha, ska inte ha?

I dag har jag hunnit göra många saker, fast jag bara gått på halvfart. Jag har varit med min mamma å Helen inne i stan för att hitta kläder som vi kan ha på oss på ett bröllop nästa helg. Mamma gick in i en affär pekade på en dräkt och sa, den ska jag ha. Såå då va hon färdig. Helen gick in i en affär kollade runt i ca 5 min innan hon pekade på en kläning å sa, den ska jag ha. Men jag hittade inget, jag orkade inte gå runt å leta å ta på mig å ta av mig å nej den va för liten å nej den va för stor, osv. Men innan vi va klara var jag tvungen å få syn på mina skor (dom är inte mina än, dom va way för dyra). Jag är inte äns en sko människa, men när jag provade dom kännde jag mig precis som askungen, tror jag. Jag vet inte hur hon kände men om hon kännde ett väldigt välbefinnande såå i know the fealing. Jag överväger, ska jag ha dom eller ska jag inte. Ska ha, ska inte. Ha, inte. Om jag bara går in i affären (de va fiorucci btw) å ber riktigt snällt så kanske dom tänker, åå vilken trevlig å sympatisk tjej henne ger vi skorna till! Varför inte??

Jag har ränsat ett avlopp i dag också, ett handfat aaa så händig är jag faktiskt. Koka lite vatten blanda ut grejer å hälla i avloppet sedan är det biff.

Sedan på eftermidagen skulle jag åka buss till Tina å Linnea. De va ganska trevligt, att åka buss tills en lastbil körde in i den från sidan. Så vi satt fast i en rondell i typ 20 min. Alla va krya så det var ingen större fara. Mina batterier till ipoden tog slut, de va däremot en fara.

  

Mina R.M. williams boots.


Ha i åtanke

Att ha i åtanke, att ha i åtanke, att ha i åtanke. En synonym, beakta. Något att uppmärksamma, kanske något man lär sig att nästa gång osv. Men alltid är det något, så man har nog alltid något i åtanke. Något litet som ligger där å skaver, som man inte kan släppa av någon anledning. Jag har en åtanke, det är samma som i går, samma som i förra veckan samma som åå så länge. Jag har hört någonstans att alla tankar man har i dag är 90% av de men hade igår. Det borde finnas bäst före datum, för man kan vrida å vända å skaka, hälla upp å hälla tillbaka. Men de är fortfarande samma innehåll, efter ett tag när man inte orkat slänga dom börjar dom lukta surt, tillslut måste man ta i det äcklig å kassta bort, så fimito. Are no more! Humm 90% från i går...måste vara mina tår, haha kasst. Men men så e de...kast.

PS. Jag vet det nu!! De e ju vecka 39 å har varit sedan i måndas.


Nyckelpigan!!


No hands!En gammal film från förr, jag åker långboard efter axståls bil. Filmad med mobilkamera så kvaliten är sådär.

Framåt ska de gå

Nu är det måndag!! Wooho en ny vecka och en ny changs att förendra världen! Vad är mitt mål med denna vecka, vilken vecka är de föresten? Jag har ingen koll längre 36 kanske? Men de står ju bara tid, datum å år! Jag ska gå till botten med de här! Mitt uppdrag denna vecka är altså å ta reda på vilken vecka det är, underbart älskar utmaningar! Jag har ingen almenaka, den gick ut (hö hö hö), Min beologiska klocka kan inte hjälpa mig med detta så jag får researcha på något annat sätt.

Nu kom jag av mig, jag skulle ju skriva om min framtid för nu har jag kommit på den. Efter som det är måndag i morgon, eller i natt kanske, eftersom kl är 20 i ett så är det måndag när jag vaknar. Joo då ska jag börja fila på ett manus, nu när jag äntligen har fått tillbaka mitt batteri! Nu kan jag filma igen. Jag satt å såg på Charlies änglar åå undrade när trean kommer, men varför vänta när jag kan fixa den! Jag behöver bara några som vill ställa upp å vara med i min film. Å nu återstår bara den svåra frågan...vad ska jag ha på mig på nästa Cannes film festival??


Kontiki i kväll!

Sååå, nu håller jag på å göra mig i ordning inför kontiki i kväll, å jag måste säga att det är värsta träningspasset! Vart lägger jag alla mina grejer egentligen? Jag har sprungit runt i hela huset för att leta efter smink som ligger i olika väskor, å så glömde jag något där får leta lite här. Men nu med andan i halsen å en pepsi max i handen så känns det väldigt bra. Jag är också i akut brist på kläder, men jag tycker det är så extremt tråkigt att shoppa, varför? Jag vet inte! Det bara är så...Men iaf något kommer jag nog på. Annars är det inne å va naken (nej det är det inte).


Batteriet

Idag har mitt batteri till min filmkamera kommit...yeey awsome liksom. De va så att jag köpte en filmkamera i början av sommaren å var helt överlycklig. Jag sprang runt å filmadelite här å där. Men, helt plötsligt ur tomma intet, ja då gick det helt enkelt inte att ladda den himla kameran. Ohnoooo. Å utan laddat batteri aa då går det inte å filma, hur mycke man än vill. Så det fanns bara en sak att göra...öka till mediamarkt å få lagat de himla batteriet, smart. Men i går då så fick jag ett sms där det stod att jag kinde hämta ut det jag lämnade in. Så det är vad jag ska göra idag!

Sedan ska jag till kontiki dom firar vist 5års jubileum, häftigt. Undra om dom bjuder på någonting.

Halmstad,tylösand

Förra veckan bestämde sig jag och min kära mamma att vi skulle åka till Halmstad. Ja för halmstad är en fin stad, särskilt på sommaren. Å förra veckan var det nästan sommar, lite höstigt men ändå. Så det var nästan fint i halmstad. Vi hade packat ner en liten korg med bullar å kaffe (jag driker inte kaffe) å pepsi max (som jag köppte på ullared). För vem vet vad som kan hända på vägen, de tar ju ändå lite mer än en tinmma att åka dit.

Vad var det igentligen vi skulle göra i halmstad, jo vi skulle titta när de rev vårat hus. Jag hade en bild i huvet att det skulle vara en stor kran med en sån stor kula på som bara skulle smarch sönder hela huset. Men jag hade fel, dom hade bara blockat ner några väggar å lite tak. BESVIKEN! Jaaa jag ville ha lite achen men icke. Hur som haver gick vi sedan runt å kollade läget i stade, jag tycker allt ser så 90 talit ut där. Sean tröttnade vi å åkte hem. Ååå då, då fick vi punktering, Ohnooooo´, flopp flopp flopp lät de å vi var tvungna å stanna på en pändel parkering. What to do? Jo vi kom på att vi hade våra bullar så vi åt upp dom, sedan ringde vi en bärgnings bil å så komm de en snubbe som böt vårat däck. Coolt.

Lite bilder
Bilder från Halmstad:)

Yeah boybands

Heje, plötsligt händer det! Jag fick en trisslott på jobbet i dag åå jag vann inte. Men det gör inget de är ändå väldigt spännande. För några sekunder kan man fantisera om att vinna en massa pengar. Så är själva skrapander väldigt roligt tycker jag.

Plötsligt händer mer saker, ja helt plötsligt har jag kommit in i en period där jag gärna lyssnar på gamla pojkbands låtar Yeeh boy bands liksom. Men varför? Jag vet inte, jag har ju aldrig jort det innan. Det kanske har med att smak utvecklas, eller bara inveklas. Det är som att jag gillar lök nu, innan hatade jag lök. Men men så är det utveckling inveklas bara åt ett håll i taget som vissa säger. Men iaf det är sånt som händer plötsligt.

Nytt legg?


Mer om kort

Jaa nu måste jag skriva något om bussar igen, ok visst händer det andra saker i mitt liv men under den senaste tiden har det varit ett återkommande inslag. Joo de va så här va, jag skulle åka buss hem från jobbet i dag. Som vanligt har jag min fake biljett, hur ska jag annars göra (ja jag vet busskort, men har inget ju) Så går jag på bussen å visar min biljett, de flesta chaufförer tittar inte så noga, men inte i dag inte denna chaufför. Så jag fick helt änkelt skicka ett nytt, inte mer med det men ändå det var pinsamt. De va en massa människor på bussen iaf halv satt. Men hur kommer det sig att jag i mer än ett år kunnat åka buss utan problem (då menar jag problem som jag inte skapat själv) men under bara de senaste dagarne har blivit till ett huge problem. Jag är rädd att jag ska framkalla en ångest för bussåkning som jag sedan kommer förtränga, å någon gång i 50års åldern kommer ge utryck för massiv personlighets rubbnig. Så jag säger nej, nu får det vara slutfuskt åkt för min del. Jag ska köpa ett busskort någon dag, å tills dess får jag låta bussångesten gro i ro.

 

En annan grej som har med kort å göra är mitt legg! Jag måste faktiskt skaffa ett nytt sådant. Jag har haft det sedan jag var 15, å jag ser faktiskt inte ut som 15 hoppas jag. Men antagligen inte eftersom jag nästan inte fick köpa från systemet i torsdas. Illa!


Kort, vilket kort?

Jag vågar inte åka buss längre, inte för att det går för fort utan för att jag är rädd för tanten i röd jacka som va kontrolant å jorde livet lite små surt för mig i går. Vad ska jag göra nu?? Jag måste ju fortsätta åka buss, jag ska ju till jobbet i morgon. Vadå ska jag betala en riktig biljett, de e ju as dyrt! Å jag måste tänka på framtiden, kommer bli ruinerad om alla mina pengar ska gå åt till å åkan buss.

Därför har jag fått en ide! Om jag blir busschaufför så åker jag helt gratis å så får jag pengar medans jag kör. Men först måste jag bara skaffa körkort, busskort hummmm man kanske skulle skaffa ett sånt ändå. Men måste fortfarande ta körkort:/

Vad har jag lärt mig då? Jooo att vara försiktig med tanter i röda jackor.

Dagens kväll

Jaaa jag börjar nog från början då att berätta om min kväll. Si så där va, med att bli påkommen av kontrolanter på vägen till Emilia. Jag kör ju med fake sms när jag åker ååå just i dag var dom tvungna å ha kontrolanter på 1:ans spårvagn även om jag bara åkte typ tre hållplatser:/ Jaa så va det jag blev "haffad" av en annars så trevlig tant i röd jacka Å nu måste jag betala 1200kr. Men det gör inte så mycket tycker jag, det är bättre att dom pengarna går till något nyttigt som till västtrafit ( löner till dom som kör, nya buss kurer eller vad tusan som hälst) annars hade jag ändå använt upp dom till något onödigt som krogen eller något annat. Känner mig väldigt tillfredstäld med detta på något vis, jag har bidragit till någomting:)

Väl hos Emilia treffade jag både gamla som nya å míttimällan ansikten. Alltid trevligt tycker jag. Mycket musik å dunka dunka löd i mitt huvud till jag märkte att det bara var jag V (som i viktor) och R (som i Robin) var kavar där förutom Emilia å Fredrik som faktiskt bor där var kvar. Vi jag V och R bestämde oss för å gå till macken å äta korv, jag åt ingen korv men det var gott ändå. Sedan delade vi en taxi hem ååååå alla är glada å nöjda. Iaf jag för det är inte varje dag man får komplimanger för sina tår, jag tror iaf att jag fick.

I morgon ska jag jobba, det ska nog bli kul, annars så hade jag gått med MoP på aktion men dom är ändå som varnligt inte hemma. För övrigt så hade jag glömt att jag låst mitt rum nu när jag kom hem, för det var stökigt. Jsg ryckte lite fröstrerat i hantaget å funderade på å sova i soffan innan jag kom på att jag satt nycken i gardiråbs dörren. over and out.

East 17ÅÅ kommihåg denna gamla låten, den e bra ju. Coola killar också;)


Alltid morgon

I dag gick jag upp tidigt, inte överdrivet tidigt men ändå tidigt. Kl 8 var det närmarebestämt. Jag kännde att jag hade en massa saker att göra, men när jag vaknade till ordentligt så kom jag på att det inte va så mycket ändå. Jag skulle äte frukost (som var en grej av dom massa saker jag skulle hinna med) å det jorde jag. ÅÅ så kom jag på att jag ska cykla till jobbet i dag, de går faktiskt snabbare än buss. Därför var jag tvungen att efter frukost gå ut å prov cykla cykeln så jag vet att den fungerar ordentligt (tvångstanke) efter att ha cyklat sju runda varv ute på gatan så bestämde jag mig för att den fungerad precis så som en cykel sak. Plingplången fungerade också.

Jag har ett läskigt sår på handen, ville bara få med det.

Beginning of the beginning

Mmm jaha, de här är då min blogg. Coolt tycker jag faktiskt, lite självterapi liksom. Det skapas typ omkring 120 000 bloggar dagligen och de är ganska mycket. De har ökat med 100% på 20 år efter som det inte fanns några bloggar 1988, då hade man andra saker för sig. Man fönade håret osv. Det gör man i dag med, men nu kan man även blogga medans man fönar håret, utveckling kallas det. Det är som att skala en apelsin, man vecklar ut skalet å inut är det orange boll man kan äta.Beroende på om man gillar apelsiner eller inte så hoppas jag att jag ska lyckas hålla min blogg vid liv, även om de kanske kommer till det stadiet att den behöver en el chok. Varför skariver jag då? Mmm de är en bra fråga, ett tids fördriv, nja tiden fördriver sig själv liksom. Men nu är det sent, bäst att jag slutar skriva annars kanske det händer att jag fortsätter skriva.


Dagens fråga:


Kan en fisk simma baklänges? Och om man drar en fisk baklänges och den får in vatten i gälarna från fel håll, får den en kallsup då? När jag får alltid ont i bakhuvet när jag får en kallsup, men det är ingen fråga det är fakta, jag förväntar mig inget svar på den.

Tåls att tänka på.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0