Importante

I know something about love laalal la, det finns en låt som går så som jag har på hjärnan för tillfället. Jag vet inte vart den kommer ifrån, kanske en reklam? Jag får underöka saken vidare senare om jag orkar. Ja men de är jätte viktigt. I går var jag på julfest, det var roligt å varför skulle de inte vara roligt, allt som innehåller mat, öl och rumpskak/dans är ROLIGT! När jag skulle hem tyckte jag att det var en bra ide att vänta på bussen, men efter en stund så kom jag på att det inte kommer komma någon buss utanför ingången till Trädgår´n. Det finns verken hållplats eller busslinje hem till mig där, så äre. I dag var det av till jobbet som gällde, nemas problemas tänkte jag, men så va det bara en tanke. De va lite slitet i början men sen ordnade det upp sig. Efter jobbet tog jag mig faktiskt en sprite å satte mig i personalrummet, tuggade på mitt sugrör och blev kvar i 3 å en halv timma. Men vadå de fanns pepparkakor å en Betty det är alltid ett vinnande koncept. Nu ser jag på ett släktforsknings program på ettan jätte häftigt faktiskt, mmm så kan det gå!
Ska men ta upp lite jojk?


Söndag

Idag är det söndag, men inte vilken söndag som helst, det är första advent å bättre upp är att det att julfest wooho! Så vad ska man göra i dag då? Jo jag måste fila lite på min julfest låt som jag ska få å låta bra, sedan ska jag till Viktor/Vicco/Vulgo/Axstål/Asshole. (Viktor är inget asshole, men kärt barn har många namn, vad ska man göra liksom) Jag tänkte klippa mina naglar, men det ser jag att jag redan gjort så då kan jag stryka det från listan. Jag är hungrig också, oh no vad jobbigt, nu måste jag gå upp ur sängen för att komma till köket. Det är precis som på stenåldern när man fick kämpa för sin mat. Döda mammutar med pinnar och så.

28 November och mitt busskort har gått ut.

Så här var det, jag satt på bussen hem, eller någon stans, inte så noga. Det var mörkt och jag satt å tittade ut genom fönstret. Helt plötsligt får jag syn på en elefant!? What, väldigt sällsynt här i Sverige faktiskt. Jag tog mitt förnuft till fånga å tänkte att det kan inte vara en elefant. Det var det inte häller. Det var en grävskopa, men siluetten påminde i mörkret ganska starkt om en elefant. Nu blev mitt liv genast mycket mer ospännande på bara någon sekund. Fast jag vet inte, grävskopor är lite häftigt också kanske, eller nej jag ändrade mig nu, grävskopor är ganska osexiga. Misstolka mig inte nu, jag tycker inte att elefanter är särskilt sexiga heller. Men lite mer exotiskt.

Det finns människor som har tjock hud som elefanthud, jag känner ingen sådan personligen, men jag har hört att det ska finnas en i Torslanda om jag minns rätt.

Snark

Tänkte blogga lite å så nu, men sedan tänkte jag att det är ganska sent. Jag känner mig lite trött. Jag för sov mig i morse, det är något som nästan aldrig har hänt mig. Det är ett väldigt underligt fenomen, jag låg och sov sedan vaknade jag, men sedan vaknade jag en gång till. Det känns som om jag gott igenom detta redan och det hade jag. Jag hade somnat om, en timma typ. Som om jag bara blinkat och swich så var klockan en timme mer?! Hel skumt asså!
Men iaf eftersom jag inte tänker blogga nu eftersom det är sent å jag vill inte försova mig i morgon igen så tänkte jag lägga upp en bild som man kan begrunda. En bild säger mer en tusen ord liksom;)
Haha Barn har ingen känsla för kvalitet:D

24 november

Snart är det jul igen, första advent på söndag. Det pinnar på ganska snabbt faktiskt. Det är redan dags att sätta upp julgardinerna på fredag liksom. Min första lussikatt för i år blev äten i går. Förra julen spenderade jag i Sydafrika, det va ganska skönt att åka bort från allt grått.Men i år blir jag hemma hela julen och med det är jag faktiskt ganska nöjd. Det känns avkopplande. Slippa åka till landvetter kl 6 på morgonen. Slippa planera hit å ditt om vad man ska göra utan bara låta det komma och sedan dra förbi.
När det väl dragit förbi, ja då är det vår!

På promenad en dag


Say whaaaaaaat?!

I dag har det varit en ganska lugn dag, med anledning av att jag inte har hört någonting. Jag har nämligen lock för öronen. Detta i sin tur inte på att jag är hög (med anledning av att man får lock för öronen när man är på höjd, så gjorde jag det till ett skämt. Om det är effektivt eller inte, njaaa tror inte) utan på att jag är förkyld. Det kan också bro på att jag är låg? (med anledning till att man i bland får lock för öronen när man tex simmar för djupt ner i poolen så gjorde jag detta till till skämt, funkar det, njaaa men kanske bättre en den första?)

Nej jag är värken hög eller låg. Men jag har kommit mig själv nära i dag eftersom jag är den ända jag har hört. Det är som i Titanic när Rose ligger i vattnet och så har hon vatten i öronen när han i roddbåten ropar efter överlevande. Jag har haft en snabb kurs med mig själv och försökt lära mig läsa på läppar och det funkar rätt bra, man hör lite vad man vill höra. Va, en tårtbit? Ja tack. Men det blev problem med att förstå sms eftersom där inte finns några läppar att läsa, men då är det bra att man kan läsa texten ist. (ett skämt till, så det inte blir några missförstånd) Locket släppte lite lagom till kvällen, det var skönt. Jag hörde klart ock tydligt när Helen, min syrra sa att hon skulle ge mig en smocka! Hon tyckte vist att jag var jobbig, life's a bitch säger jag då.
Ps, det är inte tjejen på bilden som skrivit inlägget. Haha joo det är de, ett gammalt Bullen skämt, fast på Bullen var det iof aldrig tjejen i filmen som skrivit brevet;)

Åå så bra

Oj, nu blev det mycke och jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska välja. Det finns så mycke att välja på nu för tiden kom jag på just. Jag menar för varje år kommer det bara mer och mer. Jag menar, hur ska jag kunna ha koll på alla eurovision bidrag när det är 40 nya varje år?! Hur många länder finns  det i Europa egentligen? Alla länder som är med ligger faktiskt inte i Europa ändå sa atteeeee.

Min första tanke va att lägga ut de här klippet
Fantastiskt

Men efter att spenderat någon timme på youtube med att se gamla bidrag så tänkte jag att jag faktiskt kan lägga ut två klipp. Här börjar problemet, vilken ska jag välja? En gammal från början av 2000 eller något senare? Jag kom på att 2006 va ett väldigt bra år. Nu kanske någon tror att jag valt Turkiet eller kanske Rumänien, men icke!
Aaa så kan det gå!

Kameler

Undra hur många kameler jag skulle bli bortgift för? Jag frågade min pappa, han sa inga. Är detta positivt eller negativt, humm det bror på hur man ser det. Inte för att frågan är aktuell, eller att någon har gjort "anspråk" bara en tanke. Jag menar någon kamel är man väl värd. Undra hur många kameler som är average då rå? Jag menar, det är ju roligare för min pappa att få kameler än att betala mitt bröllop.


Det här är en basic kamel.
Det här är en spider camel/dromedar? Dom är värda mer än basic kamelen.
De här är en camel toeDe här är en annan camel toe;)

The earth

Det här är en blid på jorden. Jag vet inte när bilden är tagen, men anta att den är från efter 1989. Det jag vill säga är att jag är med på bilden. Jag syns inte men jag är där. Visserligen är detta en bild över Afrika, men jag finns på andra sidan. Kanske sover jag eller så är klockan inte mer än 18.00 men det är vinter, vad vet jag? Vem mer är med på bilden? Jo Madonna, hon är jätte liten men hon finns någonstans där. Carola är också med, fast jätte liten men hon finns där. Nämen titta Usama bin laden att vi är med på samma kort, om han nu lever. Han är visserligen as liten, men han finns i så fall där. Nelson Mandela och Harry Potter, eh nää Harry Potter finns faktiskt inte på riktigt. Vilket grupp foto ändå, tänk om jag skulle lägga upp den på facebook och tagga alla. Alla på kortet har iof inte fb, men ändå, en tanke.

JR, va, ha?

Så var helgen slut, igen. Mer regel än undantag tycker jag. Kan man göra någonting åt det då? Nej nej, det går inte.
Det här är en spårvagn i full fart. En dag kanske jag har mitt namn på en spårvagn. Eller så skaffar jag en sådan registreringsskylt med sitt namn på bilen. Tönt ja visst . Eller så skaffar jag mig en cykel, som jag döper till något. Fast jag skriver det inte på den, för det får inte plats och så ser det bara kladdigt ut. Eller så döper jag inte cykeln till ett namn utan ett ljud. Gahh! kan den heta. Undra om man får döpa barn till ljud, man kan ju döpa barn till vad som helst i dagens samhälle. Så som Timjan och Ninja osv, kreativt. Kan tjej barn hata jr? Typ Anna jr, jag kan inte minnas att jag har noterat något sådant. Är i så fall Timjan ett tjej eller kill namn? Jag tycker att de känns mer som ett kill namn, de kunde varit ett dubbel namn Tim-Jan. Basilika känns mer som ett flicknamn. Men om det är någon som heter Basilika jr är det nog en pojk. Ja så är det.

Shopping??

Idag upptäckte jag att inte har några kläder, eller jag har vetat det länge men har blundat för problemet. Så vad gör? Joo jag bestämde mig för att åka till staden för att införskaffa lite nya plagg. Jag var ganska nöjd över mitt beslut och gjorde mig i ordning och gav mig av. Det började snöa wiii awsome! Mysigt. Men till saken, jag gick in på NK för att pröva lyckan. Mmm å där hittade jag ett par byxor som jag provade i ett prov rum/provhytt eller vad man vill. Jag mindade my on business när dörren plötsligt öppnades av en tant. Hon blev förskräckt sa oj och stängde dörren. Jag som blev ännu mer förskräckt stod kvar. Men asså jag är iaf väldigt noga med att kolla ordentligt innan jag går in i ett provrum för att vara helt säker på att ingen redan är sär. De finns ju en springa längst ner och där ser man faktiskt om det står ett par ben! Jag blev iaf paranoid och ville inte prova mer kläder så jag åkte hem. Så problemet kvarstår, inga kläder.

Ååå jag har hört att biljetterna till julfesten har kommit, hoppas hoppas hoppas:S

Inga mera planer här faktiskt

Okej, min identitets kris är här och nu över. Att färga håret visade sig vara jobbigare än jag trodde så jag de struntar jag helt enkelt i, punkt på det. Å det här med att skaffa en bad ass attityd verkar inte häller fungera riktigt, ja för jag glömmer bort det hela tiden. Å för att lyckas måste man typ ha en personlighets rubbning...såå jag lägger ner den planen också. Så nej inga flera planer på ett tag, men kanske någon liten ide??

Hårlös!

Det här hände i går. Jag är helt normal och lycklig ända tills...
Jag blev ÖVERFALLEN av Helen (min syrra) som utan någon som helst förvarning tar fram en sax å klipper av en bit av mitt HÅR!!
Så nu är jag praktiskt taget heeelt flintskallig, å jag gillar det inte.

Ny plan!!

NY PLAN!! Nej nej nej, den gamla låter inte bra, inte bra alls. Jag har tänkt lite på min förra plan och kommit fram till att den är tråkig. Mmm varför ska jag bli lite mer ordentlig för, jag är ju redan det. Så big no no på det. Men nu har jag kommit på en mycke bättre ide/plan/riktlinje eller vad man vill. Jag ska nämligen skaffa en attityd, så är det jag ska bli den där coola tuffa människan som alla säger woow till å hoppar till lite förskräckt när man ser. Det låter som ett kall. Hur ska jag gå till väg? Jag kommer nog på något, annars kan jag alltid försöka gå med i den där tjej ligan alla pratar så mycket om. Det står faktiskt Bad Mother Fucker på min plånbok som jag för övrigt har stulit...nej det har jag inte, stulit alltså. Men men iaf men nu sk jag gå å torka av blodet från min knogar (jag har inget blod på mina knogar, tyckte de lät lite bad ass bara).

Grattis till alla som fyller år i dag den 10 november. Helen, Sara, Viktor och Emma. Å alla andra i världen:)

En plan?!

Rocka bäver, rocking the beaver, im feeling the fever, i all denna iver. Nooo jag håller inte på å bli förkyld, tycker bara att det är väldigt spännande att rimma. Jag har en plan, eller inte en färdig plan utan mer som ett litet frö som jag måste vattna på. Eller det är mer som flera små ideer som går går in i varandra å som förhoppningsvis tillslut bildar något slags mål. Målet är för övrigt oklart i dagsläget. Men det känns bra att ha en plan med ett mål känner jag så här lite spontant i nuläget. En av ideerna är att jag ska bli lite mer ordentlig, lite mer seriös, lite mer tänka först göra sen. Mm kanske lite mer förbreda å planera för saker å ting, för det är faktiskt en dag i morgon också. Tex ha tandställningen i varje natt, använda glasögonen om jag inte ser osv. En Louise i förbättrad utgåva. De låter bra.


Paddan en solig dag

NU, äntligen fick jag upp filmen från när vi åkte paddan i somras. Som jag har hållit på med den. Först gick den inte å lägga upp på grund av formatet, sedan kom jag på hur man ändrade, men då finns det så klart en massa olika format man kan ändra till. Hur ska jag veta vilken man ska använda? Så jag testade mig fram. Tillslut lyckades jag hitta rätt format, men då va filmen för lång, typ 11 min, och den får bara vara 10 min så jag fick klippa den lite. Men iaf nu finns den här...tillslut.

De va i somras vi bestämde oss för att åka paddan, turista i våran egen stad liksom. Det var jätte varmt ute, under den värme böljan i slutet av juni. Å så va de lön också, så de va en bra dag. Så först åkte paddan, sedan åt vi på Hard Rock...men det är en helt annan film...som också kanske blir upplagd, vem vet;)
vi

5 November!

Jag har skadat mig! På min tumme. ÅÅ vad skadade jag mig på då, kan man undra?! Jo pinnen man har för att få ner vinden. Det är en lång pinne men jag liksom klämde fingret på kortsidan som är ca 1 cm i diameter. Så jag ska alltså passera förbi pinnen för jag såg den inte, men på något sätt lyckades jag träffa tummen precis på den lilla diametern. När jag har ett utrymme på 3 m att gå på. vad är oddsen liksom! De började blöda å allt!!

ÅÅ på tal om blod, så råkade jag få ett vattenfall av ketchup över mig. Jag skulle fixa ketchup lite snabbt och smidigt. Men så va de så att jag fick inte upp kartongen. AHA då tar man en kniv och skär upp kartongen så jag kommer åt ketchupen. Ja de ketchup fick jag tag i. Kartongen började blöda å rinna ner på mig. Vad skulle jag göra? Joo jag tar mina händer å försöker stoppa flödet. Jag ropade på Viktor. Han skakade på huvudet. Jag va tvungen att gå tillbaka å fortsätta jobba. Det blev fina ketchup spår efter mig.
Ketchup på golvet.

Viktor hur är de med klockan?

Min klocka går fel, helt wrong liksom. Den jag har där på sidan på bloggen alltså. Varför då detta kan man undra?! Joo jag har en teori, eller mer fakta om varför. De e så här va, Viktor skulle fixa en klocka till mig här, men eftersom han har problem med tider å så, eftersom han "ibland" är sen...så måste de bero på att han följer någon annan sorts tidzon. Så den går egentligen helt rätt, enligt Viktors biologiska klocka!


Heavy cross

Jag gillar denna låten. Dels för att den är svängig och bra, men också för att hon är as cool. Jag vill också ha en guld kropps strumpa. Å den är bra för att jag kommer aldrig kunna lära mig texten å tröttnar ut den ur min egna skalle. Men också för att de är en cruel, cruel world, to face on your own,
A heavy cross, to carry along,
The lights are on, but everyone's gone,
And it's cruel.

Tomorrow never dies

Som somliga säger så är det även i morgon en morgondag. Och en efter det, å sedan kommer det en annan å en till. Och en till, och en till och en till. Tills man har samlat tillräckligt med dagar så att i morgon inte ser så värst spännande ut. Som somliga säger är det ett gammalt kassettband man vänder fram å tillbaka, man spolar tillbaka lite, då låter de lite roligt för en stund. Men sedan måste man lyssna på allt om, om igen ger du mig en tro på kärleken. Så stark på säker mark, som den som söker finner sanningen. Så älskar jag dig om och om igen........Nu blev det visst lite Lena PH, kom av mig. Ääää jo men iaf, i morgon är det tisdag?? Aa, de är den ända tisdagen den 3 november 2009 i mitt liv, så jag ska inte sumpa bort den.

Mysigt

Först å främst vill jag tacka Linnea för den fina blogg designen. Nu känns de mycke bättre, jag kunde inte leva så som jag gjorde innan, men nu är allt bra.

Å denna helgen har jag varit helt ledig, både lördag å söndag. Å vad do i make of that, joo helger går ganska fort, men de visste jag iof innan också, men jag ville bara uppmärksamma problemet. Jag har varit på halloween partaj då jag klädde ut mig till sjökapten. Ohoj liksom. Men min ultimata utklädnings ide va att klä ut mig till en räka, räkor är både fula och äckliga. Men jag visste inte riktigt hur jag skulle gå till väga.
Å vad mer, vad mer, vad mer? Joo jag har lärt mig en sak i dag. Träd är fina saker, det är inte vad jag lärt mig i dag, det visste jag faktiskt innan. Men träd känner på sig att de ska dö, så när dom blommar ut för sista gången så tar dom i ordentligt så att frön flyger å dom "förökar" sig. Jag tyckte de lät fint.

Nea gästbloggar.

Lollo var snäll och gav mig ansvaret för sin blogg en stund för att jag skulle kunna ändra hennes design.
Så vad tycker ni?
Den är gul så att man vaknar till lite när man läser den.. Man ska få en "aha-upplevelse".. ;)
Vi får väl se om damen blir nöjd eller inte.. Annars får det väl bli nya ändringar.. =)

Om ni inte ser den nya designen: Tryck på F5.

XO Nea

RSS 2.0