Lasse!

Ooo hej, ooo hej på dig måndag. Att just du ville komma och börja denna vecka med mig, jag tycker faktiskt att måndagar är den bästa dagen att starta en ny vecka på. Ack så många måndagar men har börjat med att vilja starta något nytt. Å varför inte i dag.
Det är faktiskt två dagar kvar på denna sommaren, var har jag lagt min lista över saker jag skulle få gjort. Jag skulle ha badat, jag skulle ha åkt båt, jag skulle ätit en massa glass. Jag skulle också få lite färg, skulle åkt på en liten kortis weekend, fiska krabbor, kolla på turister i satan. Se solnedgången, vänta två timmar sedan se soluppgången. Jag skulle ha trillat och skrapat upp knät och sedan bli glad för att mina byxor inte gick sönder eftersom jag har shorts. Men men, jag har ändå två dagar på mig.
Men hösten den är mysig den med. Alla bra program på tv börjar igen, även om jag kommer sakna morden i midsommer. Jag såg på dobidoo i fredas, jätte trevligt program faktiskt. Lasse han är så käck och trevligt, han hade jag velat känna.
Hej syrran!

Järnrör tack

Jaha ska man försöka sova då eller, jag är way to upprörd, gråta mig själv till sömn låter inte som något bra alternativ. Slå sig själv med ett stål rör i huvet så jag tuppar av tills i morgon låter faktiskt ganska lockande. Men gud vad självdestruktiv jag blev nu då. Aaa för de får man faktiskt bli i bland fuckar upp sig totalt. Så fort minsta lilla sak har en chans gå dåligt/förstöras/förintas/suga, så gör det de för mig. Åh om man skulle leta upp de där järnröret.

Who?!

I dag har jag namnsdag! Jag hade lika gärna kunnat heta Lovisa, för dom som heter så har också namnsdag i dag. Men de är okej, jag kan dela. Vissa firar sina namnsdagar men jag vet inte riktigt vad jag ska göra, vad ska man ha en namnsdag till egentligen. Jag googlade, man firar vist namnsdag för att minska betydelsen av födelsedags firandet. En kristen grej, dop å grejer. Jobbigt i så fall att ha namnsdag samma dag man fyller år. Undra om man får säga grattis två gånger då. Eller om de skulle vara så att man va tvungen att döpa sitt barn till de namnet som har namnsdag just den dagen barnet föds. Kul å bli född den 4 februari och får ödet att heta Anselm. Hej hej hals slem, ingen rolig uppväxt.
Meh gud va de blåser å regnar i dag då! Hur ska jag ta mig till jobbet egentligen, jag kommer cykla omkull om de ska fortsätta såhär, man kan faktiskt dö! Ett lite mer odramatiskt sätt hade jag faktiskt föredragit. De va något annat jag hade tänkt ta upp i dag, men så bara det slipped my mind. Nå väl, jag kanske kommer på de sen så har jag en anledning till att skriva i morgon med.
Den här bilden fick jag upp när jag googlade mitt namn, ser ni vem det är?? Jag vet JAG VET!!

Min lista!

Everybody yeeah rock your body yeeah, i går va jag på personal fest yeeah å åt massa potatis sallad yeeah. Sen spillde jag de på klänningen yeeah så jag slutade äta yeeah. Å nu ligger den i tvätten så you better rock your body now!

Funderar starkt på att bli låtskrivare...en riktig sing n songwriter. Då skulle jag sitta där med min gitarr i knäet och ha en hatt. Skaffa MySpace och verka så där intressant och coolt laid back, med en såndär stil, här är jag take it or leve it. Men nej, jag skulle absolut inte bry mig om hur många som va inne på min MySpace sida och gillade de jag gjort, vist hade det varit kul om folk gjorde det, men jag skriver bara för min egen skull...Faaast nu är jag ju ingen sing n songwriter och tur är väl det, det finns ju redan en hel del. Jag gråter en liten skvätt för att jag inte fortsatte med blockflöjten, jag kunde ha blivit något...något bra.
Jag har alltid velat lära mig spela cello, det är ett väldigt vackert instrument på många sätt. Jag ska skriva upp de på min "saker att göra innan jag dör" lista. Jag får klämma 'lära mig spela cello' någonstans. Över, käka ett pack menthos och tryck i mig pepsi max. Men under, sälja majblommor svart till barnen som behöver pengarna som intäkterna går till. Ne nu var jag elak, känner mig riktigt evil. Så skulle jag aldrig göra, men nu måste jag det bara för att de är med på min 'to do' lista. Det är ingen riktig fysisk lista, jag har den i huvet. Så de är svårt å komma ihåg vad jag har strykt över. Det känns som om jag har missat att styrka över 'att dricka tequila' för det har jag redan gjort och de hade jag inte tänkt göra igen. Men likt så förbannat så är de inte överstryket i hjärnan så fort det dyker upp ett sånt där litet glas. Jag får komma på en bättre lösning.
Coola lamor :)

watch your step

En gång för länge länge ooo så länge sedan. I förra veckan för att vara exakt, var jag inne på 7 eleven. Jag kommer inte exakt ihåg vad jag skulle göra men medans jag gick in där så kände jag att ja trampade på något. När jag tittade ner såg jag att de låg en marabou choklad under foten. Jag tittade förvånat på den och tänkte vad gör den på golvet, sedan gick jag vidare. Sedan kom jag på att jag kunde ju inte bara låta den ligga där på golvet så jag gick tillbaka, trampade på den igen och tog ett kort.
Så kan det gå när man går att det kanske ligger choklad där man står. Sedan sparkade jag undan den lite diskret sådär. Jag ville ju inte att någon skulle tro att jag lagt den på golvet och sedan trampat på den för skoj skull. För jag hittar på roligare saker än så.

today is gonna be the day nana nana nana naaa

I dag följde jag med min syrra Helen på två lägenhets visningar, hon vill inte bo med mig längre. Först kolla vi en i vasastan som var ganska fin, finast va toaletten. Om jag hade köpt den lägenheten hade jag säkert flyttat in alla grejer till toan och levt där. Den andra lägenheten låg på olividal, men den va typ helt skev. Det va som om man va full, men de är ju billigt om man är alkoholist. Sedan fanns de två urnor uppe på en hylla och de va säkert döda människor i dom, jag kände att jag va tvungen att gå ut.
Nu sitter jag och äter en bulle, men pärlsockret har vist åkt av. Men den är god ändå, fast inte lika god. Det var ju typiskt. Humm vad mer...jooo en pepsi max 50 cl kostar 20 spänn på 7 eleven! Rena rånet. Nu är min bulle slut så nu spelar de ingen roll om de va socker på eller inte. För den existerar inte längre. (eller jo, men ändå nej)

Tja

Mona och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker, Mona e sosse jag är vet inte. (är inte klar över den saken) Mona känner Göran jag känner Sara, Mona är gammal jag är ung. Meen ennn sak har vi nog gemensamt. TOBLERONE!
Jaa toblerone är gott, de finns en ny med mörk choklad, mmmh! I dag har jag sätt det regna som sedan övergick i ösregn. De va ganska mysigt faktiskt. Sedan slutade det men de va mysigt ändå för jag åt en hallonpaj med vanilj sås. När den väl tog slut var det inte lika mysigt längre.
De blev en kortis i dag!

Panik

Holla senorita, ska vi ta en fika, kan man säga om man vill. I dag försov jag mig faktiskt. Jag fattar ingenting, detta händer inte mig. Jag är nämligen tids pessimist och får en otrolig ångest bara om det är så att jag kommer 5 min i avsatt tid. Men iaf, jag vaknar av...jag kommer inte ihåg, jag vaknade nog bara av mig själv. Klockan var 12:15, bara en sån sak, brukar inte sova så länge. Jag skulle börja jobba kl 12:45, skoja min doja att jag skulle hinna. Panik panik panik panik! Vad ska jag göra, demonerna kommer över mig. Upp ur sängen, ringa till jobbet och säga att man blir liiiite sen, på med kläder, upp på cykel och trampa trampa trampa! Ooo vilken fart sen, ni skulle sätt mig, fast de skulle inte gått ändå för de gick för fort, Ssswwoochhh sa det! Till slut kom jag fram, bara tio min försent, inte illa! Viktor va lite konfundersam över vad jag hade gjort kvällen/natten innan. Det hade jag inte ens tänkt på, jag gjorde ju ingenting, åt chips å kolla tv. Nu hade jag ju lika väl kunnat vara ute å supat. Så vad var poängen med att försova mig utan anledning? Bitter blev jag. Men nu till de verkliga frågan...blev jag drogad? Det var bara jag hemma, eller? Drogade jag isf mig själv? En massa frågor, suck. Vad heter det när man går upp för tidigt?
Måndag i morgon då...come on bring it!styr å ställ...ja visst jag är på!

Hade egentligen inte tänkt att skriva något nu...way to sent för mig liksom. Även om det hänt en del i kväll som jag tänkte dela med mig av. Vad fick mig då att ändra mig?? Joo jag tog natt bussen hem...och på vägen hittade jag ett styre. Detta gjorde att vägen från bussen och hem blev väldigt mycket roligare/festligare än de andra gångerna.
Med mitt ny funna styr styrde jag mig hem :) De gick jätte bra!
Undra vart resten av cykeln tog vägen, de är ju svårt att komma någon stans om man inte kan styra. Men själv behövde jag inte trampa, bara att gå. Just keep swimming, som vissa fiskar säger.
Sedan tänkte jag att de är ganska själviskt att inte dela med mig av mitt styre, Sverige är ju ändå en demokrati...Så jag lämnade övar mitt styre till en brevlåda...för mycket ansvar, kände mig väldigt pressad där ett tag på vägen hem från bussen.

Plan B...någon??

Det brölar ner regn just nu, hur mycket vatten finns det egentlige. Men det är bra att jag är här inne och att regnet är där ute. Jag funderar över om jag har glömt något där ute som nu förstörs av regnet men jag kommer inte på något. Så jag har nog mitt på det torra om man säger så. För ett par år sedan hade jag en cykel med en trasig sadel, det var liksom ett hål i. Varje gång det regnade läckte det in vatten och det blev som en svamp när man skulle cykla näste gång. Det torkade ju aldrig. Jag ville ha en sån där cool cykel man kunde trampa baklänges på och man hade handbromsar. Men neeej jag hade en med bakåt tramp de va mer säkert så enligt min mamma. Å hur har detta påverkat mig senare i livet. Det vet jag inte, men jag kommer säkert få en kris pga av det.
Alla har vi våra små kriser. Jag har haft en, vad jag har märkt av som många i min omgivning också tog notis om. Det var när jag fyllde tio. Så gammal hade jag aldrig varit innan och tänkte att nu är livet ändå snart slut. Jag tänkte tillbaka på min tid som sjuåring, de va tider de. Detta varade i en vecka och jag tog mig igenom den. Sedan dess har jag inte haft någon ålderskris. Okej att jag sneglar på antirynkel krämen då å då när jag har vägarna förbi en kosmetika affär grej. Men de är bara för de där Mary Kay saken jag var på när jag va sjutton. Hon tant kvinnan som höll i den sa att efter tjugo är de dags att börja tänka på framtiden och att allt bara går ut för och börjar hänga. Men de är ju klart att jag reagerar. (Nu slutade du regna btw) Jag har alltid tänkt att innan jag hinner bli gammal så har någon kommit på ett litet piller man tar för att inte få rynkor, eller vad som helst egentligen, sjukdomar, syn fel, pension sparande...ett litet piller och allt löser sig. Men nu slog tanken mig hårt som en käftsmäll...tänk om jag faktiskt hinner bli gammal innan mirakel pillret kommer. Då har jag ingen plan B, bamm bamm baa. (dramatiskt stycke)
Jag funderar och funderar och funderar, men ingen plan B dyker upp just nu. Det kanske är en sådan som får ligga och gro ett tag. Det är som en micro, man lägger in en liten fryst ide i hjärnan. Sedan går man och gör något annat. Man glömmer bort den och helt plötsligt hör man ett PLING! Så har man en färdig fräsch plan B redo att använda. En annan grej kom jag på nu...man kanske skulle skriva en rap låt. Jag har aldrig provat, jag kanske är jätte bra!
Haha den här bilden är rolig för de ser alltid ut som hon äter på något surt så gör hon reklam för extremt sura citron godisar :I

Alltid är det någon dag

I dag är det 141 dagar kvar till nyår och jag har ingen aning om vad jag ska göra! Ett tillfälle att klä upp sig lite extra och köpa raketer. Men också en passiv väntan på att se vad alla ens kompisar ska göra, vem verkar ha ballast grej på gång vem ska jag haka på. Men grejen är att alla sitter passivt och väntar på att den andre ska ge upp och orda något. Eh jag vet inte varför jag skriver de just nu, de är ju faktiskt några dagar kvar.
Om 134 dagar är det julafton. Det är alltså dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före doppare dagen!

Om man tittar riktigt länge i texten kan man se en figur. Sånt här är jätte svårt, jag vet. Man får ont i huvudet efter ett tag och man tror att man ser något men så är det något annat. När jag va liten och va hos mormor fick jag och min syrra alltid tablletaskar med en massa mönster på baksidan. Helen lyckades alltid se va de var, men jag fick aldrig till det. Sedan dess har jag varit väldigt anti sånt. Men nu har jag gjort en egen! Skriv en kommentar om ni kan gissa vad det är!

Borås Djurpark!

Okej jaaa, nu kommer det! Jag ska berätta om dagen på Borås djurpark. Vi såg så många djur så många djur. Man blir helt matt bara man tänker på det. Fast att se djuren va faktiskt inte allt, man luktade dom också, långa vägar. Sedan tror jag att vi luktade djur långa vägar när vi besökte ett köpcentrum på vägen hem. Så fort vi va på väg till Borås började det såklart att regna. Så fort vi närmade oss Göteborg på tillbaka vägen så slutade det förstås. Fattar inte vad det är med att de alltid ska regna i Borås, men de verkar ju stämma. Det kanske är därför de har ett bad palats där.
Å vad såg vi....Lejon, små grisar, getter, mer getter, olika sorters getter, elefanter, apor, björnar och en tjock liten tjej. Hon ingick inte i utbudet men vi såg henne ändå.
Bilder...BILDER!En gris i full fart!
Betty vill var med i gris familjen, undra om dom får adoptera från kållered?
Här ser vi Viktor som faktiskt klappar Betty som blev adopterad av gris familjen och förvandlades till en svart lien nasse.
Vi såg en apa, en såndär rolig rumpa som är helt naken och skär ni vet.
Det fortsatte regna i Borås så Emilia och Betty (som blev utstött från grisfamiljen för att hon var ett svin, blev vanliga homosapoens Betty igen) köpte varsin puncho som de försöker få på sig.
Viktor köpte en korv som säkert smakade bra. Han såg väldigt nöjd ut iaf.
En struts tittar nyfiket upp bakom en sten, sedan försvann den och sedan upp igen å ner å upp osv.
Jag och Betty rider på en elefant, jag hade ingen aning om att man kunde göra de på borås djurpark. Det är något man inte behöver åka till Thailand för att göra.
När Emilia skulle rida blev elefanten galen!
När vi kom hem hade Betty gått å blivit gravid, och röka till på köpet. Det tar ganska lång tid att åka hem från Borås. När Betty väl födde (som också de gick ganska snabbt) så visade det sig att det var en puncho, en lika dan som hon har på sig på bilden ovanför. Undra hur de gått till, jag som trodde att punchon var ett skydd.

Godmorgon!

Heej i dag vaknade jag upp av att det ringde på dörren. Eftersom jag låg och sov va inte min första tanke att jag skulle springa upp och öppna så jag låg kvar. Efter ett tag fick jag dåligt samvete så jag gick och duscha istället. För då kan jag skylla på att jag inte hörde, jaa jag vet inte om någon skulle fråga eller så.
Jag ska till Borås djurpark i dag! Ska bli as spännande har aldrig varit där innan. Jag vidgar mina vyer. Filmkameran och min diggis ligger på laddning...detta ska dokumenteras! Jag ska kolla på sjökor, giraffer och hopps man får se en liten iller.
Oj nu kom de upp en sorglig låt på min spotify, med eldkvarn bäst jag byter innan jag börjar gråta. Nee så blödig är jag faktiskt inte, de rycker kanske bara lite i underläppen. Det är ganska okontrollerbart. Nu ska jag ringa och väcka Viktor så han är pigg och kry till avfärden.
Jag och Viktor :)

Steg 1 i coolhets planen

I dag har jag inte gjort mycket, andats och blinkat några gånger. Jag måste säga att jag är ganska duktig på det nu, övning ger färdighet. Dagens höjdpunkt var att hyra film. Jag har inte gjort det på mycket mycket länge, det kändes lite retro och eftersom retro är inne nu så kände jag mig mycket cool. Nu ska jag berätta! Man kan tro att vi åkte till en video uthyrnings affär, men icke! Vi åkte till ICA och tröck på en liten data skärm vilken film vi ville se, så kunde man hämta ut den i posten! Jag säger då det, så fort man inte hyrt film på några år ska man ändra allt...nää jag tror jag får sluta upp med det där blinkandet. Världen förändras så fort man vänder huvet. Jag som har blivit så bra på att blinka efter i dag. Jag får lägga ner hela lönen på ögondroppar så att inte mina ögon torkar, sen kommer jag säkert bli allergisk mot ögondropparna och få starr i båda ögonen och sedan goo hel blind. Då kan jag inte hyra film längre. Då får jag gå till biblioteket och låna band, det känns ännu mer retro och därför blir jag ännu mer cool...plus att jag får ha på mig solglasögon hela tiden. Hipp faktorn bara stiger för mig. Jag ser inget som kan gå snett med den här planen!!
Bilden har inget å göra med texten, lite små kul bara.

Tråkig dag i januari!

I bland har man tråkigt och i bland har man jätte tråkigt. En dag i januari hade jag jätte tråkigt, det var kallt ute och inne, det var mörkt och jag hade bott själv i nästan en hel vecka. Vad göra? Joo jag gjorde en lite musik video som sedan snabbt föll i glömska, kommer nog inte ihåg särskilt mycket från januari över huvetaget. Men så i alla fall så kollade jag runt i gamla mappar och sånt i går och hittade den vackra lilla videon jag gjorde...sen tänkte jag ska jag, ska jag, ska jag?! Och jo vist varför inte...


VAKEN!

I dag gick jag upp jätte tidigt för att ställa tillbaka till normal dygns rytm. Så jag ställde klockan på 06:00 för jag tänkte att då kan jag gå upp och äta frukost med Helen som börjar jobba idag efter semestern. Men så ringde klockan och jag tänkte nääää. Så jag ställde om den till kl 07:00, och så ringde det och jag tänkte återigen nääää. Så jag ställde klockan på 09:00 för jag tänkte att jag ändå inte kommer gå upp kl 8. Men när klockan va 9 å de ringde gick jag faktiskt upp. Bestämde mig för att äta frukost, sedan kändes det som om jag skulle somna om, men då kom jag på att jag skulle raka benen, för då somnar man inte.

Så vem är det då som sitter här med en timmes nyvakenhet och nyrakade ben...jo jag. Jag hade tänkt att ha en såndär produktiv dag i dag. Ska faktiskt åka in till farbror polisen och hämta mitt pass. Någon gång under dagen hade jag tänkt att passa på att träffa Viktor. Undra vad han gör nu? Jag tror nog att han sover, men man kan inte vara helt säker. Han kan i bland vara lite oförutsägbar, kanske så mycket att han till å med är vaken!? Spänningen är olidlig.
Så nu får det räcka med detta inlägg, jag kan inte gå ut för hårt jag har just haft bloggtorka, folk kan ju tröttna på mig!

Lägg notis på hyllan


Det här är min vän Betty. Hej betty! (i kör) Om man ska vara vän med betty är det viktigt att man inte ger henne mjöl och sådant. Hon är nämligen glutenintolerant, jag tror att de skulle bli en konstig relation om man går omkring å mjölar ner allt i en glutenintolerans närhet. Därför gör inte jag sådant, inte för att jag brukar strö mjöl omkring mig annars häller, men vet aldrig hur folk i allmänhet funkar så de e lika bra att uppmärksamma problemet.
En gång skulle jag å betty handla lite mat i en mataffär, ica eller något sånt va de. Vi gick å plocka lite varor å slängde i korgen osv. Vi var nästan klara och va på väg till kassan då betty utbrister i panik, glutenfri kexchoklad! Måste köpa glutenfri kexchoklad för 11,50 som finns i gluten hyllan, måste ha två!
Att leta efter glutenfria hyllan i okända affärer är inte helt lätt, tillslut gick vi i cirklar. Neeej jag känner igen de här mejeriproduckterna  vi har varit här innan, utbrister jag trött å förtvivlat. Vi kom på att vi var tvungna att fråga någon som jobbade där vart glutenfria hyllan finns. Inte långt därifrån ser vi en som jobbar i affären. En jätte gammal gubbe. Vart är glutenfria hyllan frågade vi i kör. Han tittade på oss och sade, var inte rädda, jag är inte gud. Men jag vet vad ni söker och ni ska få en karta av mig, var försiktiga det är en svår väg ni har framför er. Jag skakade nervöst å kollade på en tant som nästan prejade ett litet barn med sin kundvagn.
Vi tog till det som den gamla manen sagt till oss och vi tog en titt på kartan. Men kartan visade bara två prickar. What the fuck väser betty tyst så bara jag hör. När vi vänder oss för att fråga gubben var han borta. Kvar på golvet låg det bara en korv. Hade detta varit en uppenbarelse? Vad stod det egentligen på kartan? Å framför allt...va korven glutenfri?
Jag orkar inte mer, jag klarar inte av det här längre. Jag hällde ut alla varor vi haft i korgen, vände den uppåner, satte mig på den och började studera kartan. Humm två prickar, två små prickar. Vad betyder det, det känns så uppenbart men jag kan inte tyda det. En medelålders tant går förbi, en sån tant som ser fräsch ut för sin ålder för hon har ingen annat i livet än friskis å svettis. Men när man kollade i ansiktet såg man att de va härjat av livets hårda väg. En hel del rynkor liksom. Russin! Russin betty, russin! Det är inte två prickar på kartan de är russin!
Betty skiner upp som en sol, klart att gluten hyllan ligger vid russina, vad blinda vi har varit! När vi tittade oss omkring såg vi en massa russin på golvet som låg på rad som slingrade sig bort mellan hyllorna. Vi följde spåret. Russina ledde oss mellan mjölk och nudel paket men tillslut såg vi den, glutenfria hyllan. Den sken som guld. Jag och betty tittade på varandra med tårar i ögonen. Vi var så lyckliga. Betty går fram till hyllan, tar två kexchoklad, hon vänder huvudet över axeln, tittar på mig och säger, äsch jag tar tre.


Okeeeej då. Detta har inte hänt....än iaf. Vem vet vad som händer i framtiden. Det jag ville få ut av det här är att man alltid ska vara uppmärksam på vart den glutenfria hyllan finns. Så nästa gång du är i din affär och inte vet var den ligger så kolla upp det, även om du inte är glutenintolerant själv. Det är nästan som nödutgångarna på flygplan, de är bra att veta vart dom finns, men man behöver inte använda som för det.

Ett litet klipp :)
Hahaha

Vad gör jag, nu kör jag!

Jaa så är man så bra att man äntligen försöker leta reda på spindeln så här lite mer än en vecka senare, å jag hittar den ingen spinel! Så fritt fram att flytta in till min säng igen. Yey! Det känn ganska bra faktiskt. En annan grej som känns bra är att jag ska bara jobba i morgon sedan en heeeel vecka ledigt, yey igen!
I dag har jag sovit i flera omgångar känns ganska bra. Annars brukar jag få ångest över att sova förmycket. Jag lyckades till å med klämma in att sova lite middag mellan fyra å sex. En sån där när man sitter helt normalt å ser på tv och nästa sekund har man massa dreggel i mungipan å ett helt annat tv program. Då inser man att man nog har slumrat till ett tag. Eller för visa kanske sånt är normalt, dreggla i vaket tillstånd, som min syrra Helen...men de kan vi ta en annan gång.
Det blixtrade till lite innan å så började det spö regna helt plötsligt, å bullra. De va lite skärry faktiskt. Men jag har kommit över det nu, de varade bara en minut eller så. Jag är oskadd, ingen panik!

Nobody loves me but my mother and she could be jivin too

Jag sitter nu här, med en halv tom pepsi max flaska å funderar över livets små uppfriskande överraskningar. Just nu har jag en borr i tinningen känns det som. Men en de är bra att veta att man lever iaf. Jag sitter å tittar på morden i midsomer faktiskt, engelsmän är inte att lite på måste jag säga.
Den här bilden fick jag upp när jag googlade på engelsmän, men de är ju Shane MacGowan men han är la irländare? Fast Storbritannien är ju England, Wales och Skottland då är dom britter allihopa eller? Eller jag vet inte noll koll.
Sedan gogglade jag på kines...då fick jag upp den här bilden..
Jaa en Kines. Om man gräver igenom jorden kommer man vist till hans mamma som också hon bor i Kina. Men en Kines gräver ett hål så kommer han inte så långt för dom har sån censur. Jag bara svamlar å svamlar i dag. 1 321 851 888 så många bor de i kina, en hel del faktiskt.
Nu är min pepsi max lika slut som jag. Kissnödig blev jag också de är en liten bieffekt faktiskt.

Dagen efter igår

Jag hittade henne, de va inte alls svårt hon såg ut precis som förut. Lite mognare lite äldre, mer erfarenhet, mycke kan hända på två veckor. Vad har vi gjort i dag då? Joo vi har sprungit runt å fixat en massa ärenden. Hämtat biljetter till white sensation som faktiskt är i Köpenhamn i år. Kollat på läder remmar och lite sånt. Läste lite dikter fram mot eftermiddagen. Sofie hade en jätte bra haiku som jag inte kommer ihåg, tusan.
Snart är det tisdag, de brukar inte vara så särskilt spännande dagar. Men man vet ju aldrig, kanske det händer värsta äventyret när jag ska åka till jobbet i morgon. Eller hem det spelar ingen roll, bara det är sol.


Karin

Shit, jag glömde nästan borsta tänderna! Vilken tur att jag kom på de, jag som köpte ny tandkräm i går. Det hade ju varit förargligt. Jag hade kunnat vakna i morgon med tandlåsning eller tandkötts sjukdomar. Då hade ingen velat vara med mig, jag hade nog inte velat umgås med någon som hade äckliga tänder.
Jag såg en räv när jag cyklade hem i natt. Det var mörkt så de kunde ha varit något annat, men jag är nästan säker på att de va en räv. En hare kanske eller en katt...neee jag har bestämt mig för att de va en räv.
Nu tänker jag faktiskt skriva något som jag aldrig brukar skriva om, nämligen vad jag ska göra. Jag skriver bara vad jag har gjort. I morgon ska jag träffa min kära vän Sofie, å de va inte i går ska jag säga, de va säkert två veckor sedan. Undra hur hon ser ut nu för tiden, kanske ska fråga vad hon har på sig i morgon så att jag kan känna igen henne...bara hon inte har fått ruttna tänder för då kan jag inte umgås med henne. Skoja.

Månad nr 9

Herre Jesus, äre inte lilla augusti som kommer på besök, ack så tiden går. Sista sommar månaden, men frukta ej! De kommer bli en fin månad. När jag va liten och hade sommarlov så tänkte jag alltid att sommaren är inte slut för än Göteborgs kalaset har varit. Men nu finns de bara ett kultur kalas, inte samma sak inte.

Man äter små röa djur, från början är dom inte röda. Man kokar dom stackars små liven tills dom blir röda. Jag har aldrig förståt mig på kräftätandet, de är så slafsigt å folk suger ut gägga ur klor och krossar skal, inte särskilt aptitligt. Det är som att äta en skalbagge eller vad som helst. Därför brukar jag inte närvara på kräftskivor, om det inte är så att de är en rolig kräftskiva, men då brukar jag hålla mig till annat, som kyckling.
Så första augusti, den 213 dagen på året. Schweiz nationaldag. De är bara för att de deklarerade självständighet 1 augusti 1291. Sedan dess kokar de röa djur varje dag, de är därför de har en röd flagga med ett vitt kors i, de är snön. Nää nu ljuger jag, vet inte om dom äter så mycke kräftor där faktiskt, inte hafs kräftor iag.

RSS 2.0