Roligt


Haha..ha okej.
Say what?

Made my night!

Oj oj, nu händer det grejer. Ja för upp med händerna och skrik! Vi har fått sådana tidtabeller så man ser på en skärm när bussen kommer ist för å läsa, på hållplats vid mig! Jag såg det när jag gick av bussen nu i kväll, jag blev väldigt exalterad måste jag säga. Snacka om att industrialismen går framåt. Jag som ändå känt att jag bor lite ute på vischan. Det är faktiskt så att jag bor vid en jätte stor åker, okej det är en golfbana men de va säkert en åker innan.
Men iaf, under min exalterade trans på väg hem från bussen kände jag mig tvungen att ringa min syster Helen för att berätta om detta stora som skett. Hon blev nästan lika glad som jag, men bara nästan. Å precis då exakt den stunden hittar jag en femma på marken!!! Otroligt! Jag böjer mig ner för att plocka upp den å fatta då ligger det en till femma brevid...och en enkrona. Så inom loppet av 7 minuter har jag upptäckt nya tabell grejer å blivit 11kr rikare! Made my day liksom, synd bara att de va så sent. Made my night kanske passar bättre.
Usch å fy!
AWESOME!!

Over reaction

Suck å pust vilken dag. För att just i dag har jag varit bakis, något så fruktansvärt, eller mer i perioder. De värsta är att de e helt o förtjänat också! Nästan, så himla mycke blev de faktiskt inte, så jag förtjänar inte detta. Det måste ha varit en över reaktion/over reaction som man säger i Amerika. Blev jag drågad...nej. Men iaf, jag hade tänkt mig vara pigg å kry när jag kom till jobbet. Men ack nej, jag ville bara lägga mig på golvet å krypa ihop i fosterställning. Jag ville typ spy. Men efter någon timme försvann det och jag blev normal igen. Men fortfarande lyder frågan varför! Jag tog ju en resorb innan jag lade mig (den sista dess utom). Men när jag stod där på jobbet slog det mig, jag har säkert fått en allergisk reaktion mot något. Eller så är jag bara vanligt sjuk.

Eller så är det helt klart att min kropp inte va mä på den där extra timmen!! Jag var helt enkelt inte brädd, de va det som rubbade min "balans" å gav sig uttryck i en stark bakis känsla, där satt den!
Typ jag.

Why

En grej då, varför, varför, varför...de finns många saker jag undrar över. Hur vet man att inte brunögda människor har en liten liten solglasögon faktor i sig? Är naglar hårstrån som växer väldigt tätt? Hur hittar alltid fåglar till afrika? Hur gör valarna när de diar sina ungar under vattnet? Val barnen har inga läppar så dom kan ändå inte suga. Å varför är det så ont om Q?


...

I bland måste man välja, vissa gånger kan det vara ett helt självklart val. Andra gånger bryr man sig inte ett skvatt å bara gör något å inser inte hur fruktansvärt fel det blev förens långt efteråt. Ofta kan de vara små detaljer som man inte lägger särskilt mycke märke till, men på något sätt hoppar man gärna över dom ( medvetet/omedvetet vet ej). Man måste vara uppmärksam på dom, dyker upp hela tiden, vill inte ha dom, vill stampa ner. Men dom kan va lika mycke bra som dåliga, men inte i dag. Kanske i morgon.

Ullared!

I dag, ja idag, just i dag eller om man ska va noga så igår (kl är 00:42) va ja på Ullared...igen.
Ja för de är tredje gången nu. För på fyra månader har jag varit på där just tre gånger, när jag på 20 år aldrig varit där så är den procentuella ökningen ganska så massiv.
gör man på Ullared, jo man köper saker, man köper allt, nej man kan inte köpa allt för då blir alla andra som åkt dit sura. Man kan köpa mycket. Jag köpte fyra st choklad julkalendrar.
Jag tänkte faktiskt ge bort några eller någon. Eller så tar jag alla själv. 4 chokladbitar om dagen mm de blir 96 st på 24 dagar, inte illa. Vad gör man mer på Ullared, än att köpa saker?
Jo man kan titta på folk. Men framför allt kan man fastna för de små tv reklamerna de visar vid olika produkter, jag fastnade vid två. Den ena va reklam för en nötknäckare som man kunde öppna champagne flaskor med, inte illa. Jag hann se den lilla reklam snutten typ tre gånger.
Den andra jag fastnade för va saxar, jätte bra saxar man kunde klippa igenom en 50 öring, inte vet jag varför man skulle vilja de, men det kunde man iaf. Den såg jag typ fyra gånger. Men jag köpte ingen sax häller. Så är det, man måste vara nog med att veta vad man verkligen vill ha och behöver annars smyger det lätt iväg.
Men som man brukar säga, vill man ha de får man ta de...nää de hittade jag på nu, de får man faktiskt inte. Men ibland händer det utan att det är meningen, men sådant händer bara med coola människor.

Smack My Bitch Up

Change my pitch up, smack my bitch up.

Change my pitch up, smack my bitch up.

Yeeeeh, den har jag haft på hjärnan i kväll, svängig å skön.

Hummm

Måndag i morgon då...igen, de känns som det alltid är måndag. Iaf på måndagar. Så i dag är de söndag, behöver man inte vara särskilt smart för att lista ut. Det har varit en ganska o produktiv dag. Har inte gjort så mycket, inte fått så mycket gjort häller va. Men nästa söndag är det faktiskt så att vi får ställa tillbaka klockan till vintertid igen. De e viktigt att man inte glömmer. Hummm, något mer ointressant jag kan ta upp? Nä jag kommer inte äns på något ointressant att skriva om nu, illa.
Funderar på å hitta någon bra bok jag kan läsa, jag har inte gjort de på huuur länge som helst. Men jag vet inte varför, jag läste jämt böcker förut. Hela tiden överallt. De e massa saker jag gjorde förut men inte gör längre, bra saker. Jag ska ta upp de igen! Men se, jag kom på mer ointressanta saker yeeeh!

Drunkest Guy EverTyckte dena var väldigt rolig, han kommer inte upp, han är lite för baktung kanske?

I morgon då?

De blev ingen titta på pälsmössa dag i dag...dels för att Helen "bangade" mig (jag skyller på de) och dels för att de va så fruktansvärt kallt ute. Det blir som en ond cirkel, jag fryser för att jag inte har någon  pälsmössa, men jag kan inte gå på stan å kolla efter en för det är för kallt! Jag kanske kollar på det i morgon, eller ej.
Den ser  la varm å go ut, kommer aldrig behöva frysa igen, eller?

Till något helt annat, om cirka 229 dagar är det sommar igen, de måste firas på något sätt. Något extra, jag bäddar nya lakan innan jag går å lägger mig. Nej det orkar jag nog inte, de räcker med att jag får sova med mina strumpor på så att dom inte hinner bli djupfrysta till morgondagen.

Päls

I morgon ska jag åka till staden med min syrra. Vi ska titta på päls, men inte vilken päls som helst, Helen vill ha en rävpäls (inte en sådan med huvud å allt, utan en vanlig rävpäls) som hon kan ha runt halsen. Jag däremot ska kika på en päls mössa, en sådan rysk variant med öronlappar, japp en sådan vill jag ha.

Murials Wedding

Det är kallt, fruktansvärt kallt! Vad har jag för alternativ förutom att ligga kvar i sängen? Men det är faktiskt ett bra alternativ eftersom jag är ledig i dag. Men varför e de då så kallt? Jo, de e kallt ute å då blir det kallt inne med å jag vet inte hur man skruvar upp den, värmen. Å eftersom ingen har varit hemma här på de senaste dagarna så har huset blivit en stor isbit. Men nu är iaf jag hemma å då försöker jag komma på sätt att få det varmare för mig. Just nu är det att ligga kvar i sängen.

Jag låg å såv i en härlig djupp sömn när Helen ringde å väckte mig. Jag hade en såndär härlig morgonröst när jag svarade. Jag lät som en motorsåg. Helen ville att jag skulle kolla hur mycket pengar hon hade på sitt kort för hon skulle äta lunch. Jag blev lite irriterad, men eftersom jag är såå snäll så jorde jag faktiskt de. De e typ det som hänt i dag, hitills.

Här om dagen skulle jag prova helens nya löshår, jag vet inte vad jag ska säga men om någon har sätt Muriels Wedding så är det en likhet mällan oss, så jag tror jag skippar det här med löshår.

Likheten är slående. Men Murials Wedding är annars en ganska bra film, som jag rekomenderar.


on the set

I dag har jag varit helt ledig, å vad är då bättre att göra än å spendera dagen med Sara och Sofie? Vi har fått mycket gjort. Framför allt så har vi spelat in en film, en mycket djup å fängslande sådan. Man kan säga att det är en sådan film där dialogen gör filmen. Men det ät fritt fram att tolka den hur man vill.

 


Jag tar gärna emot både positiv och negativ feedback (men hälst positiv).


Dagens hat objekt är för övrigt människor som går långsamt framför en, och brätt så man inte kan komma förbi. Det spelar ingen roll hur smidig man är eller om man jobbade på cirkus som barn, man kommer inte förbi!

På Pressbyrån petar man inte på frukten!

På Pressbyrån finns det alltid något gott att äta! Är jag ironisk? Jag vet inte, det beror helt på hur det låter i huvudet när man säger det. Men jo där finns det mästa, banan, choklad, bulle, korv och vad mer jo tidningar så klart. Det finns faktiskt 320 st Pressbyråar i Sverige (jag gick in på hemsidan, jag kunde inte de i huvet) och en av dem ligger på marklandsgatan. Det är i den jag har hängt mäst i. Där jobbar det en gubbe, alltid samma gubbe tycker jag (ibland är det en tjej, men mästadels en gubbe(eller så är det bara så att jag lägger märket till att det alltid är gubben när jag ser gubben)). Grejen är den att på senare tid har gubben sätt lite hängig ut. Det är klart att jag inte är där så ofta längre eftersom jag inte åker där varje dag. Men de senaste gångerna jag sätt han har han värkat lite, ja bitter är ordet somm ligger bäst i munnen. Varför gör han det undrar jag, smile, let the sunshine in liksom. Men sen tänkte jag så här:

"I Louis hjärna, Pressbytån lägger man inte märket till för än man behöver en, det är precis som det rummet i Harry Potter som inte kommer fram förns man verkligen behöver den. Som när man står å väntar på bussen, det regnar å e kallt. ÅÅ en Pressbyrå as bra, men jag ska inte köpa något godis, nej inte i dag åt ju faktiskt lite i går. En banan kanske, VAaa 5 spänn, aldrig! Så då går man å läser tidningarna, för jag vågar inte läsa i dom. Om det är riktigt lång tid innan bussen kommer så kollar man lite på vykorten också."

Så ser Pressbyrån ut för mig. Men gubben nu då, han dyker också bara upp när man behöver honom. Kanske inte när man är ensam, full å rädd, men när man skulle tanka på mobilen. Jag frågade aldrig hur hans dag hade varit eller om han hade fått tag i några hummrar efter premiern. Kanske man blir lite sne efter ett tag. Fast så är det väll med alla. Jaa de gick ju bra med å knyta ihop denna säcken, jag har typ försökt sän jag började skriva i louise hjärna, men för tusan, jag får inget grepp. Men man kanske kan sammanfatta det till små detaljet, förutom för gubben då för han jobbar ju faktiskt där.

Bruise

Oj oj, nu händer de grejer! Ja det är så att jag är juåst hemkommen från Stockholm där jag varit på bröllop. Det var trevligt må jag säga, jag höll bla ett spontant tal tillsammans med min kära syster, jag pratade lite om räkor å så, men det blev bra tillslut.
Men till saken då, jo jag upptäckte för en stund sedan ett blåmärke på min vänstra arm. Den syns inte jätte mycke men den är där, ungefär 4 cm från armbågen.

Varför tar jag upp detta å gör det till en grej?? Har jag inget bättre å skriva om?? Är inte mitt liv mer spännande än så här? (jo det är det) Men grejen är att de kliar så fruktansvärt på blåmärket. ÅÅÅ jag måste klia på armen! Hur blev det så här, varför just jag?
 
En teori nu då, detta är på något vis en uppenbarelse från gud att jag ska leda ett folk till ett nytt land, där vi blir inte förförda utan förföljda i tusentals år.
Eller är det att jag på något vänster blivit allergisk mot något som framkallar kliande blåmärken på armar. I så fall är det säkert fisk. Jag har länge misstänkt att jag är allergisk mot just fisk.
Min sista och kanske mäst troliga teori är att jag i går under bröllopet (kanske när jag dansade) slåg till min arm i något och av detta blev det ett blåmärke. Att det kliar beror helt enkelt på att blåmärket ville bli upptäckt.
Detta tåls verkligen att tänka på!
Detta på bilden är inte jag. (så det inte blir några missförstånd) Men här kan man iaf se hur ett blåmärke ser ut innuti, det är ju inte varje dag menar jag.


Klippa till på skor...fyndigt!

I dag var dagen med stort K, jag har alltså klippt mig (dock inte själv utan hos en frisör). Det var på fröllis, jag tänkte, det är lika bra att ta en frisör som jag vet vart den ligger så jag inte går till fel. Faktiskt så är det ganska skönt att klippa sig, man får äntligen bort dom slitna topparna och håret känns friskt. Skönt är det också, att ha någon som pillar i ens hår. Det var en tant som klippte mig, först tänkte jag O noo nu kommer jag få en tant frisyr, en sådan som är kort som tanter tycker är fräckt i klimakterie röd färg. Men icke det blev bara en toppning vilket passade mig utmärkt i smaken. När tanten var klar mend klipperiet frågade hon om jag ville ha håret vågit med volym eller plattat, jag tog vågit med volym. Jag ser ut som ett dränkt djur när jag plattar håret hos frisör. Det slutade med ett jätte krull, tycker tycker jag iaf.


Liten liten bild på mig med lite lite krulligt hår. Det mästa har försvunnit.


Detta utspelade sig av loppet av ca en timma, de resterande 15 har jag slarvat bort någonstans, vet inte vart dom tog vägen. Jag hade tänkt att köpa nya skor (inte dom jag skrev om innan) men det har varit svinigt kallt i dag å jag vet inte hur jag ska klara vintern. Emigrera är en ide, jag har hört att Danmark har milda vintrar nu för tiden. Det är väldigt platt där också så då slipper man gå i jobbiga backar, det är ett pluss. Men orka lyssna på Aqua, där sprack det. Jag blir nog kvar. Men iaf det jag skulle säga va att det var för kallt för att leta skor i dag, så jag ska försöka i morgon.

RSS 2.0