Borås Djurpark!

Okej jaaa, nu kommer det! Jag ska berätta om dagen på Borås djurpark. Vi såg så många djur så många djur. Man blir helt matt bara man tänker på det. Fast att se djuren va faktiskt inte allt, man luktade dom också, långa vägar. Sedan tror jag att vi luktade djur långa vägar när vi besökte ett köpcentrum på vägen hem. Så fort vi va på väg till Borås började det såklart att regna. Så fort vi närmade oss Göteborg på tillbaka vägen så slutade det förstås. Fattar inte vad det är med att de alltid ska regna i Borås, men de verkar ju stämma. Det kanske är därför de har ett bad palats där.
Å vad såg vi....Lejon, små grisar, getter, mer getter, olika sorters getter, elefanter, apor, björnar och en tjock liten tjej. Hon ingick inte i utbudet men vi såg henne ändå.
Bilder...BILDER!En gris i full fart!
Betty vill var med i gris familjen, undra om dom får adoptera från kållered?
Här ser vi Viktor som faktiskt klappar Betty som blev adopterad av gris familjen och förvandlades till en svart lien nasse.
Vi såg en apa, en såndär rolig rumpa som är helt naken och skär ni vet.
Det fortsatte regna i Borås så Emilia och Betty (som blev utstött från grisfamiljen för att hon var ett svin, blev vanliga homosapoens Betty igen) köpte varsin puncho som de försöker få på sig.
Viktor köpte en korv som säkert smakade bra. Han såg väldigt nöjd ut iaf.
En struts tittar nyfiket upp bakom en sten, sedan försvann den och sedan upp igen å ner å upp osv.
Jag och Betty rider på en elefant, jag hade ingen aning om att man kunde göra de på borås djurpark. Det är något man inte behöver åka till Thailand för att göra.
När Emilia skulle rida blev elefanten galen!
När vi kom hem hade Betty gått å blivit gravid, och röka till på köpet. Det tar ganska lång tid att åka hem från Borås. När Betty väl födde (som också de gick ganska snabbt) så visade det sig att det var en puncho, en lika dan som hon har på sig på bilden ovanför. Undra hur de gått till, jag som trodde att punchon var ett skydd.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Emilia ser så lycklig ut på elefanten :)

2010-08-12 @ 10:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0