Babey Booby

En gammal grej bara. Jag och Sara bildade duon Babey Booby, vi har inte splittrats bara haft ett uppehåll. Tänkte kanske på en liten comeback. Den här har iaf några år på nacken...men vem vet kanske kommer lite färskare material snart.

Ja smäller av, japp de ska jag göra!

Jag läste justa att champagne är bra för hjärtat, vilken tur tänkte jag. Men det är ju klart, om man råkar trilla på en på en pinne och landar med hjärtat på en champagne flaska är det inte så nyttigt. Man kanske inte ska ha hjärtat på rätt ställe.

Jag sitter å liksom funderar på vad man ska ha för fyrverkerier till nyår, det nya året firas med att fyra av verket. För vad ska man ha verk för? Nytt år ny början, jaja men får seee??? Jag blev nu nojig, humm vad ska man med nya år till ändå? Man kan faktiskt kolla på hemsidor och göra egna smällare, en riktig PANG ide. Bang booom spraak, BOOOM SPRAAK!
Så vill jag ha!

Så som snö så som snön

Jag äter ett russin och tänker på hur vit snön är just nu. Det är något riktigt skönt på något sätt, att sätta foten i snö där inga andra fotspår finns. Jag äter ett russin till och funderar lite över den röda himlen, som den är just nu. Allting känns så dovt när det snöar, som att strosa omkring i ett vakuum. Om man man lägger sin hand i snö en lång stund förlorar man känseln och fingertopparna blir russin. När man får tillbaka den bränns det och gör ont. Det är nästan inte värt det. Ute ser annorlunda ut med snö på. Jag vill inte ha mer russin nu, jag ska sova.


Jag vill ha...

Jag vill ha en pez ju, har tänkt på det på senaste tiden att jag ska köpa mig en pez. Men jag gör aldrig det eftersom jag alltid glömmer att köpa pezen. Men i morgon ska jag in till stora staden och klappa till på de sista klapparna och då ska jag faktiskt köpa mig en pez! Det är min plan för morgondagen. Det är läskigt när man ska sätta in de små pezarna i pezen och så smäller den ihop innan man är klar och pezarna flyger all världens väg. Japp så är det!

...

Jag har haft en superduper kväll. Jag vill bara säga: sitta längst fram i bussen!(och en liten melodi på det såklart) Det är "ganska" bra just nu:)

Nej nej nej

Nej nej nej, det är fel. Det är sent igen och jag ska sova igen. Det blir så segt att gå upp i morgon om jag inte sover nu. Men jag blir så rastlös, bara ligga å blunda tillräckligt länge för att somna. Jag är inte trött, tror jag, har inte känt efter, humm jo kanske.

Men i ändå, snart fyller Jesus år, men oj??? Om han föddes den 24 varför firar vi nyår veckan efter? För vi firar ju varje nytt år efter att jesus föddes? Hummmm, hur blir det, eller är jag bara trött och har missat något? Hallå Jesus svara dåå?? Jesus läser du min blogg?? Jesus??

Mystisk after eight

Humm jag har ätit after eight någon gång under den senaste veckan. Jag kan inte för hela mitt liv komma på vart, när, hur eller varför. Det ända jag kommer ihåg är att jag åt after eight. Det känns som om att jag åt det med helen, min syrra. Men hon har inte ätit after eight förutom när hon va på glöggfest, men då va inte jag där.

Jag känner det ganska tydligt och jag blir ganska störd på detta, så om det är någon som känner sig vid att ha ätit, eller bjudit eller haft framme after eight, eller sätt mig äta en, hjälp mig lösa detta mysterium.
Annars så fick jag en trisslott på jobbet i söndas, det va ganska skoj. Men jag vann inget, förutom några sekunder av spänning och hopp om en bättre framtid. Men noop, så blev det inte. Sedan hittade jag en enkrona på en bricka, så jag vann allt lite pengar ändå.
Vad ska jag göra med min peng? Jag vill få den att växa, men vart ska jag lägga den för att växa? På banken, njaaaa not really. Men iaf, jag tänkte att jag kunde lägga den där så länge. Så jag gick in på min internet bank och så tog jag min krona och kastade den så hårt jag bara kunde i i skärmen, men nej det fungerade inte, hur ska jag få in mina pengar på banken om jag inte kan kasta in dom? NEJ så klar skämtar jag bara. Jag kastade inte kronan på min dator. Saken är den att jag redan tappat bort kronan, dagen hemskaste sanning. Min peng är förskingrad. Men men sånt är livet, vart åt jag after eight?

Gud, bussen, vem eller?

Okej, på bussen hem i natt har jag tänkt å kommit fram till att nästa gång jag är i kyrkan ska jag lägga lite mer pengar i kollekten för att öka min karma. Ja de är två helt olika religioner men de e lika bra att tro på så många (typ alla) som möjligt. Så någon där uppe gillar än, så att andra kvällar inte blir som denna,

Shoppa eller hoppa?

Ååh, alla dessa människor, vart kommer dom ifrån? Varför måste alla vara på samma plats samtidigt, som i dag inne i stan. Överallt och norrmän, har dom inget Norge att bo i? En massa folk som kommer från småstäder utanför Göteborg så som boråsare. Om dom nu har valt att bo i Borås så kan dom väl vistas där också.
Så jag har tänkt ut ett system, alla som är göteborgare ska ha förtur in i affärer. Man får ha ett litet pass med sig som indikerar att man är riktig göteborgare. Så får alla boråsare och norrmän snält vänta utanför tills alla göteborgare är klara. För det va sjukt mycke folk inne i stan i dag.
Men det var väldigt fint med alla julljus och så. Sedan började det snöa, det kändes som att leva i en julkalender.

Say whaaaaaaat nr 2

O HERRE GUD!! Det är ett uttryck jag inte brukar använda så särskilt ofta, men nu är det ett bra tillfälle att ta till. Jo, jag såg just ett klipp på msn video om en kvinna som fått sitt ansikte bortslitet av en schimpans. Hon såg helt vanställd ut, inga ögon eller ingenting egentligen. Hon va hemma hos en kompis som hade en tam schimpans som typ husdjur (varför man nu ska ha de, vad är det för fel på hund eller katt, kanske en ödla, men de finns mycket i världen man får undra över, vilket iof är bra) och kvinnan blev överfallen av apan. Kompisen som hade schimpansen försökte rädda kvinnan med att kniv hugga sitt husdjur, men de gick inge bra, apan dog inte. Sedan kom polisen och sköt den. Nu har kvinnan har då stämmt sin kompis på 58 miljoner kr eller något sånt, men de gick inte igenom. Så kan det gå.

Men problemet för mig är att detta framkallar någon slags schimpans fobi. Det finns ju redan så många djur att vara rädd för redan, varför förlänga listan liksom och med en schimpans...suck. Jag sover ju faktiskt med en orangutang som nalle. De e ju släkt. Det är ju iof människor också, men de har man lärt sig att leva med, att
vissa människor är läskiga. Men man ska inte ha vilda djur som husdjur, dom får skylla sig själva...suck igen. Hon hade inget ansikte, hon såg läskig ut så där av herre gud.


Honey Elephant!

Nyhet nr 1.
Min Brute är död, jag orkar inte längre. Varför hålla på å figtas när allt man behöver är kärlek och omtanke? Varför hålla på å slå varandra med konstiga pinnar och riva varandra med små hundar som ändå dör så fort man petar på dom. Varför slösa bort 3 min av sin dag för att öka i level som blir segare och segare och ändå inte få något speciellt för det, som någon häftig egenskap. Alla andra får häftiga egenskaper, men nej inte min brute, inte Honey Elephant som han hette. Det känns som att jag sårar hans känslor, man han finns faktiskt inte på riktigt. Det kanske är mig själv jag sårar när mina drömmar om att nå Brute toppen går i kras. Men det är för mitt eget bästa. RIP Honey Elephant!

Nyhet nr 2.
Jag har lagt ner min brute, det är samma nyhet som nyhet nr 1, jag ville bara uppmärksamma.
Nyhet nr 3.
Jag tog gris sprutan i dag. Det gjorde inte alls ont, inte äns i armen efteråt. Härligt, men jag funderar på om jag fick rätt, tänk om det bara va vatten i?! Jag fick ett litet häfte där det stod om biverkningar, att man kunde hamna i chok. Det hade varit något. Men nej, inget sådant spännande för mig, bara helt vanlig efteråt. Något hade jag förväntat mig.
Nyhet nr 4.
Är överflödig, för det finns ingen nyhet nr 4. Nyhet nr 2 finns iof inte häller, men det känndes bättre att skriva några nyheter iaf. Det är nästan som det händer något iaf.

Nooooo oo o (eko)

Oh NOOoooooooooooooooo MoP har köpt Carolas nya jul cd!  vad har jag gjort för att förtjänat detta...lyssna på den en hej jul, nej tack!

Ok schlager Carola har jag inget ont att säga om, men varför dissekera julen?

Back to old habits!

Jag har en ide...eller tanke, plan? Mål låter bra! Jag ska försöka hitta tillbaka till min forna form som just nu verkar vara som bortblåst. Vart tog självdisciplinen vägen, om det äns är den det handlar om. Vart tog lusten att gå ut å springa lite vägen? Den finns kvar, har jag märkt den senaste veckan...som tur är. Men framför allt, vart tog mina magrutor vägen?! Dom finns också kvar, fast i vila någonstans där under. Men nu till min vän Victor Jonssons stora glädje så har jag bestämt mig för att ta tag i det. Han har påpekat/hintat/tyckt lite om detta,  men nu så,  det är ju faktiskt roligt, så de ska nog inte vara några problem att hitta formen igen (eller nu har jag skrivit det, nu måste jag göra det).

Somebody who... Somebody who... somebody who

Jääää i want to dance with somebody, Somebody who... Somebody who... somebody who loves me...Don't you wanna dance? Don't you wanna dance? Den låten har jag på hjärnan i dag, och visst ja så är det, det rycker lite i mina fötter. Men inte blir det någon dans för mig i dag. Om jag inte gör det själv hemma, men jag känner inte för det faktiskt. I villket falla som hälst blir det inte med någon who loves me, för det är bara jag här. Det kan bli en shkitzofren historia. Men vad var det nu jag tänkte på...njaaaaa veeet inte riktigt särskilt att ta upp så där på rak arm. Det är den 5 december, det är ju inte varje dag 19 dagar kvar tills namnet Eva har namnsdag, och julafton osv.

Men vad ska man säga liksom, clocks strikes upon the hour and the sun begins to fade. I wanna feel the heat with somebody. Yeah! I wanna dance with somebody. Den släpper inte.


Så är det

Jag är lite seeeeeg, som sega gubbar är. Drar man mig i armen blir den bara längre och smalare tills den går av. Kan det vara detta mörker som gör att man/jag inte vill lämna den vågräta vinkeln för den lodräta? Jag ligger i min säng nu, klockan är 14.23. Det är inte så att jag vaknat nyss, jag gick upp runt kl11, åt frukost, kollade lite tv och lite grejer. Sedan gick jag faktiskt ut och sprang en timma för att sedan duscha. Det var så kallt så jag såg ingen bättre lösning än att krypa tillbaka ner i sängen. Nu är klockan 14.27 kanske man ska göra lite lunch?? But what? En brunch? Steka ett litet ägg, eller koka en makaron...jag återkommer....

Oh helga natt!

Nu är klockan mitt i natten. Spöktimmen var för två timmar sedan, men inte såg jag några, brukar iof aldrig göra det häller. Jag har slutat få panik för att jag måste somna innan tolv, innan dom kommer och när jag menar har slutat så menar jag för ett antal årsedan typ inte i går.

Vad gör man uppe så här kl 2 en tisdagsnatt? Ja inte mycke kan jag påstå. Det kliade lite på min hand innan men jag kliade tillbaka så nu kliar det inte längre. Nu känns det bara lite som det gör efter att man kliat sig på handen. Hur ska man förklara en sådan känsla. Det kanske är som att vara blind och döv på samma gång. Det måste vara jätte jobbigt. Hur ska man förklara för frisören hur man vill se ut i håret? Vad vill du ha för frisyr? Så som min mormor. Hur har hon det då? Joo, hon har det bra. Hahahaa nä om man ska ta å sova kanske...men jag orkar inte, för och nackdelar:

För: Jag somnar så att jag vaknar och kan äta lucka två av min choklad kalender/kalendrar.
Jag kan somna och drömma något bra.
Somna och vara pigg i morgon.
Somna och det blir en dag närmare sommaren.
Emot: Jag är vaken och gör massa saker som jag inte har tid att göra annars.
Jag kan var vaken och slippa drömma om saker jag inte vill drömma om.
Om jag somnar är jag en dag närmare döden.
Om jag är vaken kan jag kontrollera mina rörelser.
Om jag är vaken kommer mina ögon och alla min hud bli hängig och jag kommer åldras i förtid å bli riktigt gammal innan jag äns hunnit köpa antiQ10+, detta är iof ett argument för att sova. Så jag gör nog det, nu blir jag nojig måste ha antiQ10+ nuuuuuu! Ååå nu tröck jag på någon konstig knapp så att allt blev as mycke förstorat, jag försöker få tillbaka de normala men jag trycker ju bara på samma knapp så det förstoras ännu mer, nu blev det jobbig, nu kommer jag börja skela med ögonen...ännu mer än vad jag redan gör. Men jag somnar nog så har alla problem löst sig till i morgon, det låter bra!

RSS 2.0