danske denmark

Jag har ingen himmel runt hörnet, jag har en diskmaskin som jag måste ta ur. Var tusan är hon någonstans? Jag kan inte riktigt relatera där känner jag.  Vad mer, vad mer? Jo Sara har flyttat, men jag kan ändå inte gå ut i kväll för att det är för kallt! Så det är ingen ide att be henne komma ut i kväll.

Till något helt annat. Danska är ett så fint språk. Faktiskt, ska nog försöka ta mig in lite mer i det.
Hvis Danmark flyttede blikket fra sin navel og så sig selv i spejlet, måtte det dø af grin.
Om Danmark höjde blicken från och istället såg sig själv i spegeln, skulle de skratta ihjäl sig. Höhöhö skoj tror jag, eller vad betyder det?

I Danmark kan ingen höra dig skrika, om ingen är där.

Ginger taking over the world

Jag ska nog hålla mig till min hårfärg, jag har ett ansvar. Rödhåriga är redan en minoritet, den blir mindre om jag försvinner. Och det här med en "National Kick a Ginger Day" som infaller 21 november, kommer jag sparka tillbaka på alla som försöker sparka mig! Jag har faktiskt en själ jag med, och nej, den har jag inte köpt på tradera!

Så här ser det ut i Kina...fast där har alla svart hår.


Tralla la

När jag vaknade i morse kände jag mig plötsligt väldigt kreativ. Om det var själva uppvaknandet eller något underliggande som har grott i mig har jag inget svar på. Medans jag borstade tänderna funderade jag över när jag sist kände något sådant. Fundera gjorde jag inte särskilt länge för jag visste att det inte skulle hjälpa mig, jag fokuserade mer på att få mina tänder rena.

Jag sköljde jag spottade, jag log mitt bredaste leende för att se så allt såg ut som det skulle. Kände lite ömmande ifrån igår när jag tog i för mycket och slant med tandborsten rakt in i min hörntand. Jag drog lite med tandtråd mellan några tänder och kände mig väldigt fräsch i munnen.
Jag tog på en skjorta som luktade lite svett, nu när munhygienen var på topp vill jag ju inte gå till överdrift och överkompensera min fräsch hygien. Jag är fortfarande fräschast i huset i dubbel bemärkelse, dels broende på att jag är den ända personen i huset och dels broende på att det bara är jag i huset som kan tycka något just nu. Fast det är sant, soffan ser ganska bra ut i dag, men den är sååå billig. Inte jag 1-0 till mig.
Okej jag är uttråkad, jag har inget att göra, jag har inte pratat med någon på länge. I dont know what to do...boring, jag sitter å jämför mig med soffan, som jag dessutom sitter på. Men resa på mig känns riskabelt, jag har redan haft tre svimnings attacker i dag. Kreativt.
PS! Jag tänkte hälsa till någon/några. Hej Sune och Eva hoppas ni har det bra på Miami beach och att ni är noga med solkrämen så att ni inte bränner er! Snart kommer ni hem, det är trevligt. Hoppas att ni tar solen med er. Men som man säger, sol i sinne, brun inne:)Varför Håkan......varför?

Klockan var 03:15 i natt, jag låg och sov i min behövliga skönhetssömn. Då ringde det på min telefon och jag vaknar och tror att det är mitt alarm men hör sedan att det är min rington som ljuder i nattens mörker. Vem ringer någon den här tiden? (förutom Viktor) Jag trodde att det var Viktor men sedan såg jag att de var ett dolt nummer så jag orkade inte svara. Jag blundade med mina ögon men kunde inte somna om. Men efter en lååååång stund av vridande och vändande så somnade jag tillslut.
När jag vaknade på morgonen tog det ett tag innan jag kom ihåg mitt mystiska ring attack, så sant så var det ett missat samtal från dolt nummer...och ett nytt röstmeddelamde. Jag lyssnade nyfiket.
Det var en man som hete Håkan som ursäktade sig för att ringa så sent och sedan bad mig ringa ett nummer som ha gav.
Jag känner ingen Håkan som är 40+ som det lät på hans röst. Någon har såklart ringt fel. Men jag gick in på eniro för att kolla numret som han gav. De gick till något som hete strandbar skagerak.
De lät ju jätte trevligt, kanske har jag sökt jobb där?? Nej det har jag inte! Håkan har alltså ringt fel och Håkan har väckt mig mitt i natten och Håkan har gett mig dubbelsyn och puffy eyes, för det får jag när jag sover dåligt! Håkan är orsak till allt elände som denna dagen har erbjudit mig!

Till vår - nytt hår??

Som så många andra här på jorden så har jag hår. Jag har funderat lite på det, vad jag ska göra med det. För att det känns som om det är tid för förändring. Det känn som om att det finns två alternativ.
Det första är att inte göra någonting, utan bara att låta det växa längre. Men de kan vara än lång väntan. Men föra att få håret att växa fortare kan man äta B vitaminer och massera hårbotten när man duschar. Det ska vist stimulera hårbotten. På sommaren växer det snabbare har jag hört...och när man är kär...who knows?
Här är väldigt långt hår ju. Om man lyckas spara så långt kan man alltid sälja lite. Undra hur mycket man får för det, jag måste researcha det.
Det andra alternativet är att klippa håret kort i en fräsig liten frisyr typ, som en sådan
Cool lugg tycker jag. Sedan har jag alltid tyckt att det är häftigt med vitt hår. Men jag tror inte att jag hade vågat färga mitt hår vitt...eller jag vet inte, hummm man kanske får en impuls eller så, hummmm jag vet inte.
As häftigt liksom!

Snart februari!

Jaaha, då så...då är januari snart slut och det dröjer ett helt år tills det är januari igen. Helt faaannntastiskt. Men vad mer, vad mer? Jag har tänkt äta kyckling i kväll, japp så är det. Så nu har jag inte mycket mer å blogga om i dag. Men jag kan faktiskt lägga upp en rolig bild också.


In sinnom tid.

Det blir aldrig mera sommar med myggor och bryggor. Känns det som, men pass på rätt 
som det är så säger det blom. Men tills dess säger jag hållut.
SOOOOOOLEN VAR ÄÄÄRUUUU? 

Det är det ända jag har att säga just nu, för det är de ända jag tänker på 
för nuvarande:/Billigt och bra!

Jag har just upptäckt Tradera världen, har suttit å tittat där i snart två timmar snart. Det finns en massa å åter massa massa och massa saker man kan köpa billigt å bra där. Vad är det som är bra med det?? Jo det är billigt å bra! Men nu måste jag slita mig därifrån, måste motstå!
Här är lite av vad jag har bjudat på.
Oooo alltid bra att ha.


Ett armband där det står något:)En prada väska, kan också vara bra!

våga vägra rubrik

Och livet är underbart när man tänker på det. Vad är underbart, under eller vidunder. Bar? Bart? Jaa ja, underligt men oundvikligt...ett uns 27,3 gram alltså ett väldigt litet och kort, åt helvete för kort, under har skett i dag. Inte den blekaste om vad. Men det visar sig kanske någon dag.

Rubrik, no no.

Hej och hå, om man kanske skulle ta å gå upp. Men just i dag känns gravitationen/tyngdkraften (för att förtydliga) extra tung. Vem har vridit på den? Min första tanke när jag vaknade var att använda hjulet lite för att träna magen, men jag låter den tanken gro lite.
I går natt när jag satt å väntade på bussen i 45 min helt ensam i kylan kom jag fram till väldigt många bra lösningar. Som att ha på sig ett par riktiga skor så att inte kylan tränger in genom sulorna. Hur hade jag tänkt där då innan jag gick ut? Jo det var så här va, det var ju bara minus 1 grad i går, värsta milda vädret då behöver man ju inga varma skor...de va inte minus 1 när jag väntade på bussen iaf.
kom jag på lösningen till det kalla klimatet, om man nu tycker att det är ett problem vilket jag gör, inte hela tiden dock men i bland. Jo nr:1, man kan faktiskt flytta härifrån, varför bor folk här? Nr:2, man kan börja jobba hemmifrån, då kan man undvika att gå ut. Det är bara några av de lösningar jag tänkte på i går. Men de andra lösningarna löser sig nog ändå aldrig så jag lämnar det till nästa gång jag väntar på bussen så kanske jg kommer på något.

Jag lyckades skrapa rutan inifrån busskuren, där jag hade andats.

Nop no rubrik

Hej nu cpar inte Internet längre. Så nu hinner jag skriva saker också. Snacka om storebrosamhälle, im being whatcd. Jag som hade tänkt att skriva alla mina hemligheter i förra inlägget, men icke. Haha nej det hade jag faktiskt inte tänkt. Men en sak jag har gjort i dag är...att jag slog sönder ett glas! Det är the big thing i min dag, kommer alltid komma ihåg den 14 januari 2010 som dagen jag slog sönder ett glas. Hur det gick sönder är en annan sak.
Pusslat har jag gjort lite i dag med, men det kommer liksom ingen vart. Är det för mycket att hålla på med två 1000 bitars pussel samtidigt? Jag kruppar och hoppar högt av frustration över att bitarna inte vill komma på plats.
Humm har frustrationen över pusslet något med det sönderslagna pusslet att göra...

Vill inte ha någon rubrik i dag

BAHHhhhhh!!!!!! Är allt jag hinner säga idag, eftersom mitt internet stänger av sig var femte minut. Jag har redan försökt skriva tre inlägg som försvunnit så jag säger bara BAHhhhhh!! och skyndar mig att trycka på spara & publicera!

Vadå rubrik.

Börjar få lite känning av förkylning...iaf i halsen så jag *viskar* men hoppas det hörs ändå. Nej det spelar faktiskt ingen roll här. GAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! kan jag skriva utan att det gör ett dugg ont, det gillar jag. För faktiskt så när man läser det ser det ut som att jag skriker, men jag har inte fått ifrån ett endaste pip. Eller är det så, eller är jag som Carrie i sex and the city, som säger allt som hon skriver högt...humm vem vet, jag vet....nu blev det lite mystik tycker jag.

Men dagens besvikelse måste jag säga är chokladpudding. Näpp, fick helt plötsligt för mig att jag skulle äta chokladpudding, men blää. Sist jag åt de (va iof ett antal år sedan) var det gott, jaja nu vet jag att jag inte behöveet äta det igen.
Ååå kom på en sak nu, det bara kom för mig men jag måste citera min goda vän Axstål. "är det kyckling eller hare, för det är ju faktiskt samma sak". Japp Viktor är ganska bra på att säga konstiga saker han med. Å det finns plenty mora av vart de kom från.

Kallt det tääääääääääääääääääääär!

Dunkla rum, så skriver jag. För mitt rum är bara väldigt dunkelt just nu. Det är mörkt och kallt. Mörkt är det för att jag har släckt ljuset, så de e ju ingen större fara. Men det är de kalla som stör mig. Varför ska de vara såå kallt, varför är det bara 16 grader inne?? Jag vet inte vad jag ska ta mig till...jag har försökt med allt. Jag har sprungit runt, upp å ner, kors å tvärs. Jag har satt på ugnen bara för att ha luckan uppe så värmen läcker ut. Sätta på bastun, men då går visst proppen och all el försvinner, och det hjälper inte mig just nu. Tända en brasa men nu börjar veden att sina, å granen har jag redan slängt ut så den kan jag inte elda. Allt som jag tar på är kallt så jag vill inte ta på saker, vill inte äta för besticken är kalla. Kan inte byta kanal för då måste jag vira ut händerna ur filten. Vad ska jag göra i morgon liksom, ska jag frysa eller gå ut å frysa ännu lite mer. Det känns som om all denna kyla suger livet ur mig när allt jag vill är att dra åt helväte!
Jag checkar ut, jag hör av mig till våren.

Gul express?!?!?!

Varför är våra bussar gula helt plötsligt och varför står det skåne trafiken på dom? Är det en invasion på gång kanske. Bäst att vara på sin vakt!

Man kan heta Dag om man är kille.

Jaha då va denna dagen också slut. Ett återkommande tema att alla dagar tar slut till slut. Eller gör dom verkligen det? Tänk om inte jorden hade snurrat, då hade det varit dag/natt hela tiden. Sover man på natten bara för att man ändå inte ser något å inte har så mycket att göra? Nu för tiden finns det jätte mycket att göra på natten , men när det var inne att vara grottmänniska för att par år sedan så hade man bara eld som lös upp i natten. Man gick omkring, bankade på mammutar och små apor, tjocka pannben hade de också. Inte vet jag men kanske för att de inte hade några kepsar, hehe...he. Evolutionen vettu, bra att den finns. Hade inte varit snyggt om vi gick omkring men tjocka pannben i dag, lite väl maskulint mode.

Men iaf de jag skulle skriva från början va att i dag så har jag köpt ny tandkräm. Jag har verkligen ståt å klämt ut de sista ur tuben en vecka nu. Vilken industri det finns med tandkräm, hur lätt är det att välja egentligen? Tusen och åter tusen olika tandkrämer stod på en hylla framför mig och jag började skaka. Nej de gjorde jag inte, men lite beslutsångest allt. Tillslut tog jag bara än för jag kom på att jag ståt där en stund. Allt frid å fröjd. Nu precis nyss när jag skulle använda den nya tandkrämen ser jag att det är en likadan som den förra! (för den har jag inte orkat slänga) HAHaha vad är oddsen, jag tyckte de va as kul och skrattade hjärtligt för mig själv ett tag. Men de är nog inte så roligt egentligen. Men undra om de va någon omedveten röst i mitt huvud när jag stod i affären som sa ÅÅÅ den är god! (inte för att tandkräm är gott, men ja ja)
ÅÅÅ som bananlacken man fick hos tandläkaren jätte god. Det var som att äta banan hela tiden utan att bli mätt:)

2009 yes it was!

Ja okej, nu har jag klippt ihop en liten film från året 2009, lite bara för att. Det passar sig lite nu när året är slut å allt. Kanske är just du med på ett hörn, jag tackar för att du ville va med i min film, inte för att de fanns så mycke av val. De va inte så att jag frågade.
Men har man varit i vägen för min filmkamera så blir det lätt så. :)
Det är också bra att ha en lite genomgång av vad man har haft för sig de gångna året. Eller inte hala året, från maj. Filmen börjar på min 20 fest:)

Igen, igen, igeeeennnnn

Nytt år, ny låt, nytt mode, ny glow...
Jaa det är så. 2010 spännande faktiskt, vad som helst kan hända! Jag hade inte tänkt att skriva någon årskrönika i år, den från 2007 räcker å blir över. Men jag kan sammanfatta 2009 med att de va ett ganska humm, vad ska jag säga, lojt år.
Mitt nyårslöfte då är att jag ska koncentrera mig mer på att komma i håg saker som jag annars brukar glömma bort, på senare tid har jag blivit glömsk. De har väl gått sådär hittills, jag firade nyår hemma hos Vulgo och jag glömde vart jag har lagt min handskar...såå om Viktor läser detta å har hittat ett par främmande handskar så kanske dom är mina. Nu har det gått 30 h och 45 min på 2010, De känns ganska bra faktiskt.

RSS 2.0