Oyster

Nu är klockan sådär sent igen och jag känner att de är dags att skriva ett litet inlägg, bara sådär för att lägga in något. Inget speciellt, bara lite diskuterande fram och tillbaka med mig själv. I dag har jag köpt tre stycken hårband, sådana man har i hårt. Jag hade de för några år sedan när jag var lite yngre. Tyckte att de var praktiskt å lite så. Vad vill jag ha sagt med detta då? Joo att när jag kom hem och skulle prova ett ut av dem så insåg jag att jag har mycket längre hår en vad jag hade för ett par år sedan. Vad ska jag ha det till, håret. De bara hänger där och är ganska ofta i vägen tycker jag. Ska jag klippa av det? Inget drastiskt bara till axlarna? Fast sist jag gjorde det tittade jag bara på gamla kort på mig själv och suckade för att jag ville ha tillbaka mitt långa hår. Jag vet varken ut eller in.
Jag får sova på saken kanske eller inte, det är också en fråga. Men sova ska jag iaf göra. Jag ska ju faktiskt gå upp i morgon. Jag håller på med en lite film faktiskt, inget stort inget fancy, bara ett litet klipp. Men får se när de kommer upp.
En still bild från min film, hummm vad kommer det bli??

Klenis

Hej de va ju ett tag sedan, 600 dagar men vem räknar precis. Ne jag ljög de va tre dagar sedan, jag får sluta ljuga och sluta citera låt texter eller säger man text låtar? Just nu har jag ingen aning. Klockan är natt, tidig natt men ändå. Jag har just ätit upp de sista av många kex. Har inte sådär jätte mycket för mig så jag tänkte att jag kunde trycka på en massa knappar som bildar koder i form av ord som bildar meningar men som egentligen inte har någon mening. Fast för mig har det börjat bli en liten mening. Oj shit nu blev jag helt slut, jag kanske ska sova, jaa för de är ju ändå natt. Jag som hade tänkt att blogga om trippen till lager 157. Tusan, får ta de en annan gång. Najto matrajto.

I väntan på Axstål

Jag sitter nu i väntans tider, jag väntar på en Axstål. Det finns mycket saker man kan göra medans man väntar på en Axstål. Man kan dusch, äta frukost, sedan ta en macka till. Man kan fundera ut vad man ska ha på sig jätte länge. Man kan ändra sig åka till stan köpa nytt. Man kan tänka äsch jag går ut å springer en runda. Eller ska jag ladda ner en film å se den. Men rätt som det är dyker en Axstål plötsligt upp och då blir man så glad att all väntan var värd att ut väntas. Det är som att vänta på grön gubbe. Det har varit rött jätte länge å plötsligt, plötsligt blir det grön. Då blir man alldeles över lycklig. De hade man ju inte blivit om de hade varit grönt från början.

Fadar ut

Apoteket, jag gillar apoteket, spännande att gå där å titta å funderar på vilka sorts åkommor man kan drabbas av. Annars kan de vara bra att ha ett plåster skåp hemma, eller vad det kallas, jag väljer att kalla det för just plåster skåp för de va de som fanns där när jag va liten. Undra vad det är där nu? Jag använder bara plåster från jobbet nu mera, å eftersom de nästan bara va jag som använde plåster i min familj, jaa för jag missbrukade plåster. Tyckte det kändes tryggt att ha det där även om det intet var behövligt. Men iaf så står nog plåster skåpet tomt nu, det är bara ett vanligt skåp. Om jag skulle lägga in russin där skulle det bli ett russin skåp. Om jag skulle lägga in små människor som inte pratade med varandra skulle de bli ett kylskåp. Hhahahaa ååh (torkar bort en skvätt från ögat) hög nivå i dag.
Ojjee! jag har glömt att berätta en viktig grej! I går var jag på stan å skulle kolla coola grejer och så köpte jag ett antecknings block. Så nu har jag ett anteckningsblock. Åh där är hon tjejen med anteckningsblocket kommer alla säga då. Åh undra vad hon har skrivit i sitt anteckningsblock i dag. Det ska jag tala om för er nyfikna hemma i stugorna.
  • Gå på systemet....chek!
  • Ringa å prata lite med Viktor....chek!
  • Skriva något i mitt anteckningsblock....chek!
  • Köpa nya skor...neee
  • Handla mat....neee
  • Städa....neee
  • Ta in posten...neee
  • Gå på bio....chek!

I morgon ska jag skriva nya saker i mitt anteckningsblock, memo till mig själv. Glöm inte att kolla i plåster skåpet, kanske hittar plåster från 90-talet. Gud så retro. Sånt ska vara coolt nu, retro, å retro plåster men de finns nog inget klister kvar. Men jag kan lägga dom i väskan. Då kommer jag bli sådär självsäker, ingenting kommer kunna stoppa mig! För jag vet, jag vet att jag har coola retro plåster i väskan. Vilket apotek säger jag bara, säljer sånt. Vilket apotek potek otek tek ek k ( det så här fadar ut så där coolt som det gör på coola retro personers bloggar ^^)

Säker??

I dag är det val, därför ska man rösta....men om de paritet jag röstar på inte vinner....då har ju inte jag valt. Men men, i går åkte jag spårvagn och såg en tom ölflaska i ett hörn, en eriksberg. Men i periferin såg den precis ut som en pepsi max flaska. Så kollade jag på den, eriksberg, tittade i periferin, pepsi max. Så satt jag så en stund, tills jag skulle gå av. Nu vet jag inte vad det är för flaska längre, men antagligen en eriksberg eftersom det faktiskt va en sån på riktigt, de är mitt periferi seende som ser va det vill se.
Jag vaknade just upp ur en liten eftermiddags lur, så skönt så. Känner mig som en ny människa...som Miley Cyrus, nee så ny är hon inte, men nyare än mig hon är ju faktiskt 92. 1992 var ett bra år tror jag, jag minns inte så mycket men mitt periferi seende va inte speciellt utvecklat. De året va himmelen runt hörnet en låt man inte hade hört lika många gånger som man har gjort i dag, kanske inte just i dag men tills i dag.

Tids press

Heje! Jag har bara 10 min på mig att skriva något, sedan måste jag till jobbet, ååå så jobbigt, prestationsångest. För jag har absolut inget att komma med i dag, inget att säga så att säga. Men varför måste jag stress skriva något så här innan jag ska i väg då? Joo jag måste uttrycka mig lite faktiskt. Men jag vet inte än vad de ska ge uttryck för, kanske slipper en ångestattack senare i dag. Fast de är också ganska otippat eftersom ångestattacker inte är något som brukar förgylla min vardag. Men visst varför inte, de kanske hade varit spännande. Men nu har jag ju sumpat den chansen eftersom jag redan håller på att uttrycka mig, tusan. Erase and rewind. Va, hörrni people, tänk om man faktiskt kunde göra det, vilken fantastiskt bra egenskap. Aa nee jag tror jag rewindar lite. Hade jag varit en pokemon så hade de lätt varit min "egenskap" då hade jag lätt kunnat liksom delita allt jag skrivit (för de är ju absolut inget jag kan göra nu) just nu så jag inte hade uttryckt mig i detta för att sedan få min efterlängtade ångestattack. Im off.


Spänning i vardagen.

Å dom nominerade är....Ne jag vet inte, tänkte öppna med något spännande för att få denna...vad är det, måndag, fick ett tag för mig att det var tisdag, ojojoj så det kan bli. I morse letade jag efter mjölk i kylskåpet men jag hittade ingen, men jag hade för mig att jag såg en där i går, så jag tänkte att de kunde vara så att den stod där i kylskåpet utan att jag såg den, så där konstigt som det kan bli i bland. Kan det bli mer spännande. Jaa det kan det, för i stället för mjölk hittade jag en ramlösa, ofta vad gör den där? Jag kommer inte alls ihåg att jag införskaffat något sådant på senaste. Eller har jag vunnit den någon stans ifrån, jag vill gärna tro det så jag kör på det. I alla fall jag tog ramlösan som jag hade vunnit någonstans, åt den tillsammans med flingor till frukost. Hummm jag menar jag drack den efter att ha ätit några torra flingor eftersom det faktiskt inte fanns någon mjölk. Så spännande har jag haft det i dag.

Det har redan gått ett år å jag visste redan då att de skulle bli vi två...

Hej hej allihopa, eller ni den begränsade men också privilegierade skara människor som faktiskt kommer in här och läser lite då och då. Tiden går så fort så fort, de känns som de va i går jag sprang runt i livet utan att veta verken ut eller in...men så va de i går också. Inte för att jag har fått någon uppenbarelse tills i dag, men jag har hunnit sova mellan dagarna. Men iaf, tiden går så fort så fort. Det är redan höst ute, en ganska mysig sådan tycker jag. Men eftersom tiden går så fort så fort är det snart vår igen.
I Dag fyller min blogg ett år. De är ganska skillat tycker jag. Trodde högst på tre månader men de höll i sig. Den där plötsliga späbarnsbloggdöden drabbade vist inte denna. Lite konstgjord andning då och då, hjärtmassage lika så.......pip.........pip........pip.....no we losing him......................................pip, puh! It's alive. Men seriöst blogg vad ska man med en sådan till, kan man äta den när man är hungrig, nej. Kan man ringa med den, nej. Kan man lyssna på musik med den, nej. Kan man ta kort, neeh! Men så är de ingen mobil heller å en sådan har jag redan så jag kräver inte dessa finesser av min blogg. Men så gillar jag inte ordet blogg, jag vill gärna kalla de något annat, men jag vet inte vad. Webblogg, eh nej tack, men typ nee de funkar inte alls i dag, min hjärna är som en moppe man försöker kickstarta igång, utan resultat.
Jag har börjat dricka väldigt mycket juice på senaste. Så fort jag blir lite törstig tänker jag mmmm en liten juice hade inte varit fel. Men vad kommer de i från, aldrig varit något större fan av det innan. Det är inte så att jag har hamnat i klimakteriet? Jag tror jag är lite ung, å klimaktirie rött hår är av annan nyans. Färgad nyans. Sen har jag faktiskt funderat en del över ungefär när kommer jag bli gråhårig? För det kommer ju ske någon gång. Då måste jag lägga ut x antal pengar på att färga håret varje månad. Det är då viktigt att jag inte köpt så mycket på avbetalning så att jag ska ha råd att inte gå omkring i grått hår. Fast jag kanske passar, hoppas hoppas! Tänk vad jag kunde lägga mina hårfärgningspengar på istället! Fast detta är ett senare problem i livet som jag kanske inte behöver gå å fundera på särskilt mycket nu. Man kanske skulle börja tvätta pengar, det är alltid kul när man har rena saker. Ett framtida yrke, skaffa en kemtvätt! Men men grattis på ett års dagen då bloggen!

Hej

Hej! För många många år sedan, typ två. Gjorde jag å Viktor ett arbete i skolan. Eller inte bara ett vi gjorde många, men nu mena jag ett specifikt. Det räcker med ett hej. Japp de vad de handlade om. Ett hej. Säg ett hej och få ett tillbaka. Jag skulle sitta vid en bänk och Viktor skulle komma å säga en massa elaka saker till mig. Då skulle jag säga hej till Viktor och då skulle han bli glad och vi blev vänner. I korta drag såg våran redovisning ut så. Sedan skulle vi sätta på en låt. Vi är vänner vi är friends...osv. Sedan skulle vi dela ut lappar till alla i klassen där det stod hej.
Vad vill jag säga med detta....jo, det räcker med ett hej!Insane!

Innan jag säger något annat...Gud vad mycket konstigt folk det finns! Asså helt seriöst, vart kommer alla ifrån, var de något i evolutionen som gick helt gaaalet. Helt sjukt att man går runt och delar samhället med på utsidan helt vanliga personer, men icke...insane!

Nu kan jag säga något annat. Kan inte koncentrera mig alls faktiskt. Massa ljud överallt, dunka dunka från grannarna. Jag försöker döva ljudet med min spotify men då byter jag bara låt hela tiden, ingen ro, ingen ro alls. Å klockan är mitt i natten, men de gör inget att jag är vaken för det är lördag. De finns en massa folk i stan som är vakna nu också. Det är inte samma sak kan tyckas men de spelar faktiskt ingen roll. Jag brukar tänka att jag sitter uppe och väntar på mig själv när jag är hemma en lördag kväll. Att i fall jag hade varit ute så hade jag tagit bussen hem då. Så skulle jag vara inne vid dörren vid den där tiden. Så brukar jag tänka att de är ok att vara uppe till den tiden jag skulle kommit hem. Fast jag ligger fortfarande steget före den "alkoholiserade louise" eftersom jag slipper vara bakis när jag vaknar. Fast...det stämmer inte helt ändå...för när jag vaknar på söndags mornar så tänker jag i bland, om jag hade varit bakis så hade jag inte gått upp för ens en å en halv timme. Då ligger jag kvar och segar som om jag vore bakis.
Men vilka är det! Kan de skruva ner musiken, de bor faktiskt små barn i detta området. De är säker dom som har fest. Jag är vist inte bjuden, jag hade inte gått ändå för de är "tråk louise" som har rodret i dag. Men om jag hade blivit bjuden och om jag hade gått så hade jag säkert inte varit hemma för äns en å en halv timme, så jag kan vara uppe tills dess med gott samvete. För jag får dåligt samvete om jag är uppe för sent.
Men vad mycket jag hade på hjärtat i dag och den/det finns kvar. Kan man se det som ett under? Vad är ett under kan man fråga sig. Underbart, är det som förnyelsebart. Själva ändelsen....bart, känns som en förmåga, eller egenskap. En sak vet man, underbart är kort...åt helvete för kort. Sedan finns det mer ord som vidunder. Nee jag bara undrar lite.
Spritt språngande galen, galet asså. Det är inte mig själv jag syftar på. Det finns så många konstiga människor...så många! De kanske är en bra grej när man tänker lite mer åt sidan. It takes a fool to remain sane. Kanske alla galna människor i själva verket är "normala". Men hallå, varför fortsätter jag att skriva, jag har försökt avsluta hur många gånger som helst, inte okej! Bitch slap på mig själv. Gud nej förlåt, så självdestruktiv är jag inte. Men ett litet fy kan jag ge mig...en grej till bara, motsatsen till underbart...överbart? För det här inlägget är isf överbart. För långt...åt helvete för långt.

Karlavagnen

När skivan tog slut satte jag på radion istället. Så jag spenderade en del av min fredags kväll med att lyssna på karlavagnen. Riktigt mysigt att sitta där och bara lyssna. Annars är kanske det inte är P4 som pumpar tyngst, men man måste variera sig lite. När jag tänker på karlavagnen tänker jag en lastbilschaffis någon stans på vägarna i norr. I mörkaste mörkret, uppmärksam på älgar och sådant. Lyssnar på karlavagnen ringer in och önskar en låt, en sån låt som man inte orkar lyssna på själv, men går den på radion så är den faktiskt ganska bra. Men älgen hör inte så mycket. Vet inte vad de brukar lyssna på. Andra älgar som brölar kanske, lite skogsläten. Billinge, den där ost älgen, han är cool han. Ost, ost, ost. De är ganska dyrt med ost. Inte för att de spelar så stor roll för mig eftersom jag inte äter så mycket ost då rå. Men för sådana ostomaner som....ja låt säga Billinge så kanske man ska tänka på att ta de lite billigare stora hushålls ostarna. Man kanske skulle prova lägga ostbågar på en  macka, inte för att kolla om de ligger kvar, utan för att kolla om de smakar som ost på en macka. Eller macka på ost, de beror helt på vilket håll man håller den åt. Men gud sitter jag här och svamlar nu igen, jag är ju trött. Jag ska ju sova så att jag kan vakna för att sedan sova igen osv, tills jag en dag dygnar och kommer på att de här med sömn....de e bra grejer det. Men gud sitter jag här och svamlar nu igen, jag är ju trött. Om jag hade varit en lastbilschaffis hade jag kört in i ett träd...men innan dess hade jag önskat låten... 3am, kleerup feat marit bergman.

En älg


hit me hard

Tänk om man hade varit en liten nektarin, vad världen hade varit fin. Men jag hade nog inte gillat sådana som mig. Jag har faktiskt ätit två stycken nektariner i dag. Men om jag hade varit en så hade jag hellre blivit uppäten än sitta å ruttna. Fast gammal blir man inte för ens man har levt länge. Eller om man sitter ute i solen för mycket och åldras i förtid, det är jätte viktigt att man skyddar sig ordentligt. Men detta har jag sagt gång på gång. Jag vill inte sitta i 27 års åldern som en annan gammal tant. Därför kan man ha jätte mycket fondation, då ser man slät å fin ut. Om man inte tar alldeles för mycket, det kan bli en dyr livsstil. Jaa tänk om man hade varit en liten go frukt. Rödbetor är också gott fast de är en grönsak men röd.

Jag fick en blåsa i går på fingret för jag brände mig. Men så i natt vaknade jag av att jag slog handen jätte hårt i väggen, ingen aning om varför, kanske dolda aggressioner. Men iaf så slog jag handen i väggen å blåsan sprack. Då är frågan som så....brukar jag slå saker i sömnen, eller va de bara så att jag råkade göra det....eller va de undermedvetet att jag ville ha bort blåsan så jag är så lömsk att jag väntar till jag själv somnar. För att jag inte ska märka något. Men de gjorde jag, jag vakna.

RSS 2.0