Heeeje

Jag vet inte, men jag tror det borjade med att jag och Tina satt pa en brygga vid en hamn. Vi hade just atit glass och choklad. Vi pratade lite om film och vilka filmer som ar bra och vilka man borde se. Jag berattade for
Tina att min favo disney film ar skonheten och odjuret. (aah den ar sa fin den filmen) Men efter detta har jag dromt tre natter i rad om skonheten och odjuret. Jag vet inte riktigt vad detta betyder, men det ar ju bra att min favo film inte ar saw eller nagot.

Sen sa var har det varit halloween ocksa. Detta firade vi med att kla ut oss riktigt ordentligt. Vi var pa Goth festival med en massa manniskor som klatt sig i alla mojliga gothiska klader och smink och har overallt. Vi kannde oss lite miss plaserade. Tina hade klatt ut sig till gris och jag till en pedofil. Mer hinner jag inte skriv i dag tyvarr :( Det ar de som ar sa hemskt med att blogga har ar att jag aldrig hinner eller hinner skriva allt jag vill skriva, jag maste ju tanka ocksa. A sa glommer jag bilder hela hela tiden, bitch slap pa mig assa!

Vaaar ar Ikea?? Daar ar Ikea!!

Hej hej, hemskt mycket hej. I dag har det vist varit as varmt, men jag har frysigt anda. Jag brukar inte vara den som fryser, jag brukar alltid halla mig varm pa ett eller annat satt. Jag kommer ihag nar jag gick i gymnasiet de va i ettan tror jag. Viktor tyckte jag var as konstig, men jag gick faktiskt till skolan i bara t-shirt i november, jag skulle demonstrera mot det kalla vadret...men vadret fattade vist inte hinten. Jag hade i allafall en halsduk.

Men vad har hant i dag da?? Joo jag a min rese polare Tina skulle hitta oss vagen till Ikea for att kopa handukar, en filt och en skrapa for att putsa fonstrerna. De gick ganska bra till en borjan, vi skulle akt med Jane men hon var sjuk i dag sa vig fick klara oss pa egen hand. Vi lokaliserade vart vi skulle aka. Tog forsta taget och akte nagra stationer for att byta till nasta tag. Sa bra och duktiga var vi att vi han lyckades byta tag och satt nu pa nasta for att ta oss till Ikea. Vi viste att de skulle ta ett tag sa vi satt a prata lite, lite hit och dit och om allt mojligt. Konstigt att taget stannar pa stationer som inte ans ar utmarkta pa kartan sa Tina helt plotsligt, hummm konstigt sa vi och ryckte pa axlarna och fortsatte utan storre bekymmer. Lalalalaaaalaaaaa, efter ett tag sager jag, ar de inte lite konstigt att vi typ ar ute pa landet helt plotsligt, varfor skulle de ligga ett Ikea har for? Hummm vi tittade pa linje kartan igen. Efter ett tag sager Tina, Ahaaa vi ar har ju sa pekar hon flera kilometer bort pa den lilla kartan, de ar ju fel linje, de var ju inte den vi gick pa. Vi gick pa den roda, nu ar den gul. Vi fet haja och gick av pa nasta station. Dar vi gick av var typ en liten by nastan.


 
Jag gick runt for att se mig omkring, om det fanns tacken pa liv, jag fann denna sprit affaren ock kannde mig med en gang trygg...



De fanns bara ett spar, ska vi leta efter det andra eller gar dom fran samma? De gick fran samma sa ingen panik, de kom ett tag fyra minuter senare som tog oss till ratt stalle dar vi bytte tag och kom fram till ratt station.

Vi at lite kottbullar...eller massa kottbullar. Femton stycken var tror jag. De har kommer jag aldrig orka, men jo ratt som det var var alla borta, puts vack. De sag precis ut som alla andra Ikeor, och som den hemma. Vi gick runt och kollade. Det var fint att se lite A A och O lite har a dar, da menar jag med prickar over.



En bro, en utsikt kanske en ukulele?

Hej min stackars lilla ouppdaterade blogg, nu ska jag mata dig lite. Det ar som sa att de tva senaster dagarna har jag varit ute pa sma egne upptacktsfarder. Det ar sa att Tina har varit sjuk, men nu mar hon lite battre. Sa jag har underhallt mig sjalv lite.

Jag har gatt pa museum, de va sadar roligt faktiskt. Betala 10 dollar for att kolla pa nagra gammla gubbar i skag som kom hit under 1800-talet, jag blev lite sur sa jag gick ut. Gick ner till hamnen och tittade pa lite aboriginer...a en massa asieter, for Sydney kryllar av asiater. Sedan sag jag bron! Bron som ligger mitt i city. Jag bestammde mig for att jag ville ga over bron, men jag var ju under den hur kommer man upp likosm. Det var as varm och jag gick upp igenom staden for att hitta dar man gar pa bron. Efter manga om och men och trappor hittade jag tillslut vagen upp till bron. Men da kannde jag faktiskt att jag behovde dricka nagat for annars skulle risken vara stor att jag skulle svimma. (jag gor det i bland) Jag hittade en liten kiosk och kopte vatten...och en pepsi max, vattnet tog jag pa vagen och maxen lade jag i vaskan. Jag borjade knalla over bron aaa gud vad hogt det var. Jag gick a gick a gick, tillslut kom jag till ett litet torn pa bron och sag nagra kineser nangst upp, dit vill jag ocksa ga upp tankte jag. Sa jag borjade ga upp for ennu mer trappor pa den redan hoga bron. Jag kannde hur nervos jag blev, varsta nervot bara for jag visste hur hagt jag var. Nar jag kom upp sa satt de en gubbe som tog avgift for att fortsatta annu hogre upp for att titta ut, jaha tankte jag, jag har ju inte gatt i alla trappor for att ga ner. Sa jag flaskade fram 9 dollar som de kostade och fortsatte ga upp for massa trappor. Sa kom jag upp a tittade ut. AS hogt varkligen! JAg tittade ner ett tag och bestamde mig for att ga ner igen. Sa jag gjorde det. Jag kom ner fortsatte ga over bron och sedan tillbaka. Nar jag va pa fastlandet igen kannde jag mig valdigt glad over att vara tillbaka pa nagot som faktiskt inte svajar. Jag firade detta med att ta upp min pepsi max och knackte den.

Jaha vad skulle jag gora nu da, nar jag gatt over bron?? Jag maste simma under den. Sa jag gick ner till hamnen igen tog av mig mina skor...neee jag skoja bara, jag har fatt nog av broar nu. Jag gick faktiskt till tag stationen och satte mig pa ett tag. Jag visste inte riktigt vart men jag tankte att de kunde vara kul att se lite och aka tag ar ju alltid kul. Efter en bra stund tankte jag att de kanske var bra om jag gar av och kollar laget liksom. Men nar jag kom ut markte jag att jag hammnat i varsta chinatown! Overallt asiater som tittade snett pa mig. (hihihi snett for dom har sneda ogon) Hummm jag tankte ga ut fran stationen och titta pa omgivingen, men jag kom inte ut eftersom mitt "tag kort' inte rackte sa langt, sa jag kom inte forbi grind grejen, jag tankte faktiskt inte pa de nar jag akte taget. Sa jag fick snallt satta mig och vanta pa taget tillbaka.

Nar jag kom tillbaka till Bondi igen tankte jag att jag skulle se mig lite om i utkanten av centrum, de finns en himmla massa roliga saker att se. Jag gick forbi Svens pizzeria med vikinga tema. Den far man ju nastan tasta nagon gang. Tillslut kom jag fram till en musik affar, den var tyvarr stangd pga av att de va sent, eller sent a sent runt sex. Men i fonstret hangde de en massa ukuleles i olika farger och jag stanade och kollade pa dom i sakert hela 3 min! Aaa vad jag vill ha en ukulele nu, men en san skulle kosta 35 dollar...are vart och vart skulle jag packa ner den, bara runt den? Jag vande om och gick tillbaka nastan samma vag som jag kom. Jag svangde in i en affar och kopte ett sex-pack ol, for jag hade inte gjort det innan. Sedan gick jag hem och ringde pa dorren och Tina oppnade. Jag akte hissen och kom upp, Tina hade stadat...men baconen i taket ar fortfarande kvar. Sedan lade jag in olen i kylen, dar de star kvar an i dag. Saa sag min gardag ut i snabba drag.


Hejje, liten uppdatering.

Okeeej da! JAg hade tankt lagga upp bilder i dag faktiskt, men sa glommde jag den lilla sladden man behover far att goara det tusan liksom. Men de far gott vanta. Ni som sitter a biter pa naglarna for att veta vilket de ratta alternativet var behover inte vanta sa varst langre...de ratta svaret var...alternativ 1...och lite 2, jag behovde inte ta av mig mina klader, men jag blev lite visiteras. (saknar mitt rattstavningsprogram) Men sjalvklart hade jag ingen pistol i fickan.


Vad har hant vad har hant?? Jaa vi var ute och drack alkohol i fredas de va trevligt, traffade nagar roliga och skumma typer och hamnade pa en efterfest nagonstans, som hemma nar man ar ute egentligen. Vi sover en hel del faktiskt. Gar upp runt nio kanske, har sovit middag de flasta dager men vi forsoker lata bli...men det ar svart. Sedan gar vi a lagger oss runt klockn nio pa kvallen igen. Vi ar som trotta gammla manniskor.

I fredas var vi pa Bondi Beach jatte fint stalla. Kollade pa surfar manniskor. Vet ni vad jag kan ocksa surfa, jag gor det till och med just nu, fast pa internet, men enda. Vi tog en laaang laaang promenad titade pa utsikten for de ligger valdigt fint. Vi gick fran strand till starand. Har dock inte badat an, tankte vanta lite med det faktiskt....saaaa vad hander hemma da??

Jag malade rott nagelack pa mina naglar, jag brukar inte gora det, men fick for mig att de skulle vara roligt. Sedan en dag nar jag lag a sov, sov jag pa min arm sa min hand somnade, nar jag sag den igen var det laskigt eftersom de va som om det var nagon annan hand...men de va min men anda!

Hej fran Sydneys gator!

Heej jag lever, de duun de duunk sager mitt hjarta. Det kanns bra att kunna skriva igen, fast nu utan a,a och o. Jaa nu har vi fygit klart for en stund. Vi landade i gar pa morgonen lokal tid. Min rumpa assa! Forst forst flog vi till Bryssel, de tog kanske bara en a en halv typ. Sedan dar ifran tog de nastan 7 timmar till Abu Dhabi, redan dar kannde jag att runpan var domnad. Nar vi va framme dar kande jag guud va skont att fa stracka pa benen lite. Men sedan kom jag pa att vi ska pa nasta flyg som tar 14 timmar! AAaah tankte jag, hade halldre jobbat i tva dagar ist. Men iaf, det var as kallt pa flygplatsen i Abu Dhabi. Jag a Tina satt typ i fosterstallning pa tva stolar for att halla oss varmma. Men alla andra fros inte, de hade iof lakan pa sig, mmm om man vetat att de va de som gallde sa hade jag skaffat de assa.

en nu sitter jag har pa ett interner caffe i Bondi, skriver lite, tanker lite om vart annat. Vi va sa kaxiga i gar jag a Tina. Vi sa vada jet lagd, vi kanner ingenting...sedan klockan 15 lokal tid sa vi att vi skulle vila oss lite i en timme eller sa. Vi skulle treffa Jane runt 17 som tur var annars hade vi aldrig kommit upp igen. Sa runt fem treffade vi Jane, tog en ol, vi va hemma kl 20 gick a lade oss och somnade som grisar! Vi vaknade klockan 6 i morse efter att ha forsokt dra oss liksom. Men de gar nog over.

I dag tankte vi kolla lite pa stan, se oss runt i Sydney och sa, kanske kolla in opera huset! Coooool! De har alltid velat se de irl, typ bara satt de i bernad och bianca.


AAAAAAAAaaaa (de ska vara a med tva prickar over som ska forklara att jag tanker) hoppas att allt ar bra dar hemma och sa, att ni skrapar bilarna ordentligt. Jag blev for ovrigt jatte sugen pa lussekatter innan!


Har kommer da nagra allternativ som ni far gissa hande oss pa vagen der:

1, Vi blev uppropade i hagtalarna i Bryssel Miss McLean och Miss Nilsson.
2, Assa jag fick typ ta av mig typ mina klader for att det pep nar jag gick igenom detektorn, jag blev visseterad!
3, Haha Tina hade en dummle i vaken nar vi skulle igenom tullen i Sydney. Vi hade varkligen varit jatte noga med att kolla sa att vi inte hade nagot, men jo vars lag det en dummle a tryckte i ett litet fak.


Hej då!




Nu lämnar jag västkusten...bästkusten och dra till östkusten ett tag! Jag uppdaterar där i från, så ni kan vara lugna ;) ...en liten film hälsning bara...




Utkast: Okt. 3, 2010

Tre dagar in i oktober och hösten är verkligen in your face om man säger så. Inte bara för det är kallt å allmänt små ruggigt, utan också för att jag i går på väg hem från bussen fick en kvist med massa gula löv på i ansiktet. Det kändes fräscht faktiskt. Att de på något sätt får huden i ansiktet att vakna till liv. Får blodet att cirkulera och upphäver åldrandet. Så när jag är i 50 års åldern och inte ser en dag äldre ut än 21 år 4 månader och 26 dagar så beror det på att jag fick en pinne i ansiktet.

Om det inte är så att jag redan nu i veckan bränner mitt face i solen och åldras 10 år på några minuter. Då är det kört, kokta fläsket stekt, spelar ingen roll hur stor pinne är man försöker slå sig själv med. Därför är det väldigt viktigt att ha solkrämen på, hela dagen hela kvällen. Man får vara lite försiktig med det där. Tänk bara på en kyckling filé som man sätter in i ugnen, blir den för länge blir den väldigt torr. Mitt skräcksinario är att se ut som en kyckling filé, Jag får skriva upp det i mitt antecknings block, satsa på annan look. Men vist Australien är nice. Jag får börja prata det där andra språket som dom gör på tv. Bara de att de inte kommer någon text när man pratar med någon i verkliga livet. Fast de ska nog inte vara några problem. Alla fattar väll tummen upp, nicka se glad ut och säg okej och Coca Cola.

RSS 2.0